Libuška Šafránková porazila rakovinu! Teď se rozhodla jít učit?

 Celebrity 
26. března 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Herečka Libuška Šafránková bude své bohaté herecké zkušenosti předávat dál! archiv
Slavná popelka Libuška Šafránková se pomalu dostává z následků onkologického onemocnění! Nejenom, že se rozhodla, že se vrátí zpět před kameru, když přijala roli v pohádce Jana Budaře Mamánek, ale bude taky učit. To vše jí dodává novou energii do života a rozhodně se prý nechystá pověsit kariéru na hřebík!

Ne snad, že by Šafránková šla určit na konzervatoř, ale bude soukromě připravovat herečku Terezu Voříškovou na její filmovou roli. Díky režiséru Janu Svěrákovi, který chystá film Po strništi bos, dostane šanci, aby své bohaté herecké zkušenosti předala zase dál.

„Libuška v tom hrát sice nebude, rodiče bude hrát někdo jiný, protože jim má být podle scénáře pětatřicet let, ale dohodli jsme se, že na roli připraví Terezu Voříškovou, která tam bude hrát maminku,“ řekl pro týdeník Sedmička Jan Svěrák.

Jeho zájmem je, aby Voříšková pochytila co nejvíce z kumštu slavné herečky, která má kromě Popelky za sebou desítky rolí.

Herečky spolu zatím prý mluvily jen po telefonu, ale Tereza Voříšková je už teď nadšení tím, kdo se stal jejím mentorem, odborným poradcem, garantem.

Snad jí budou rady osvědčené Libušky Šafránkové přínosné a dostatečně se poučí a hlavně zvládne takzvané civilní herectví, kdy herec hraje tak, že je to pro diváka lehce uvěřitelné.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47