V ČT se asi někdo totálně zbláznil! Ester Janečkové Poštu pro tebe vrátili, teď jí zase ruší!

 Celebrity 
26. března 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Ester Janečková není z rozhodnutí ČT rozhodně veselá! archiv ČT
Ve veřejnoprávní České televizi se už opravdu musel někdo zbláznit! Nejenom že v koncesionáři placené televizi jeden pořad nebo film opakují třikrát a scény ze Silvestrů i šestkrát za rok, ale teď dokonce opět ruší pořad, který byl vzkříšen - Poštu pro tebe Ester Janečkové.

Přitom jde vlastně o jedinou normální reality show na této stanici, kdy se lidé, kteří se dlouho neviděli. Někdy se k sobě přiblíží, někdy takzvaně nenechají odstranit stěnu. Do poslední chvíle není jisté, zda se ti dva nebo tří setkají.

Podobný formát funguje v mnoha zemích světa roky a nikoho ani nenapadne ho rušit. "Česká televize a její programové vedení je jedna obrovská katastrofa. Točí se nesmysly, v archivech je řada úžasných věcí a oni opakují tři čtyři části Menšíka, Bohdalky a Dvořáka šestkrát do roka. Prostě někomu se nechce a to je problém. Pošta pro tebe je sledovaná, lidi píšou, ale někomu to prostě asi vadí nebo mu vadí Ester Janečková, nevíme," řekl VIPstory.cz pracovník České televize.

Sama Ester Janečková přiznala, že v současné době se dotáčejí poslední díly a na dalších se pracovat nebude. "Je to škoda, že se pořad na chvíli objeví a pak zase zmizí. Ale co se dá děla."

Zvláštní například je, že jiné pořady, které nemají takovou sledovanost, se drží. Přitom jsou desetkrát nákladnější a ne tak atraktivní. "Jsou za tím lobby skupin a lidí a ČT je neskutečný moloch, který by měl někdo prověřit od půdy až po sklep. Opravdu se tu programově nepracuje efektivně, to ani v nejmenším. To je ostatně vidět v programu, jaký televize vysílá," myslí si další z pracovnic televize.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod