Zesnulý Bořek Šípek na smrt čekal! Věděla to i Leona Machálková?

 Celebrity 
14. února 2016 12:45 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Bořek Šípek odešel ve věku 66. let po boji s rakovinou slinivky břišní!  Profimedia
Architekt Bořek Šípek podlehl ve svých 66. letech zákeřné rakovině slinivky, stejné nemoci, s níž bojuje statečně olympionička Věra Čáslavská. Odešel na stejném oddělení nemocnice na Karlově náměstí, kde se s rakovinou mízních uzlin léčí Karel Gott.

Šípek, který je otcem syna zpěvačky Leony Machálkové, Artura, věděl, že se blíží jeho konec. Přesto, že se léčil v ČR i ve Španělsku, neměl šanci.

"Přišlo se na to pozdě a byla to jen otázka času. U rakoviny slinivky je rozhodující, pokud se na ni přijde včas, je relativně slušná šance na přežití. Ale Bořek věděl, že to bohužel tak v jeho případě není," prozradil VIPstory.cz jeden z jeho přátel.

Připravoval se na odchod. Jeho děti z předchozích vztahů za ním přiletěli ze zahraničí, aby se rozloučili. Také Leona Machálková, s níž pár let žil a pak zůstali přáteli, se o nemocného Šípka starala. Dokonce v únoru nebrala téměř žádnou práci. Všem prý říkal, že je čas se rozloučit. Se smrtí byl smířený.

Nakonec odešel v sobotu, v situaci, kdy už se nedalo nic dělat. Zda a kdy bude pohřeb, bude známo nejspíš během pondělí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím