Pohřeb maminky Lucie Bílé v utajení! Víme víc!

 Celebrity 
13. února 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Maminka Lucie Bílé odešla minulý víkend po dlouhé nemoci facebook
Pohřeb Hany Zaňákové starší, tedy maminky zpěvačky Lucie Bílé měl být v utajení. Nejbližší osoba Zlaté slavice odešla minulou neděli poté, co skoro dva roky bojovala o život po dvou mrtvicích. Umřela v klidu, ve spánku.

Na otvovickém hřbitůvku má rodina Zaňákova urnový hrob, kde spočine i urna Lucčiny maminky, tedy pokud se tak už nestalo.

"Hlásili místním rozhlasem, že paní Zaňáková zemřela a pohřeb bude jen v úzkém rodinném kruhu. Já je chápu, než aby tam byly stovky lidí, co jen koukají. Každý se může s paní rozloučit po svém v duchu. Byla to moc hodná ženská. Lucka je po ní. Srdečná a citlivá," svěřila se VIPstory.cz obyvatelka Otvovic, kde Lucie Bílá žije.

Poslední rozloučení se mohlo už uskutečnit v krematoriu, v obřadní síni ale nekonalo se tak. Lucie nechala údajně maminku zpopelnit bez obřadu a následně její urnu nechá uložit do hrobu na hřbitově v Otvocicích. Právě to by odpovídalo skutečnosti, že maminka zpěvačky zemřela o víkendu a ona až ve středu smutnou zprávu napsala na facebook. "Maminky by měly být nesmrtelné...," uvedla.

V posledních měsících Hana Zaňáková starší už nevnímala okolí. Stav byl neměnný. Vážila asi čtyřicet kilo a potravu přijímala výživovou sondou. Zemřela ve specializovaném zařízení v Kladně, kde o ní bylo skvěle postaráno a kde ji rodina pravidelně navštěvovala.

I když Lucie i její bratr Karel a tatínek Josef byli smířeni s tím, že stav se k lepšímu nezmění a konec se blíží, nechtěli si to připustit. "Lucka s tím byla smířená, přesto ji odchod milované maminky zdrtil. Ona je velmi citlivá. Lidi si o ní myslí bůhví co, ale Lucka má obrovské srdce a její maminka byla pro ní vším. To ale musí přebolet, každý si to musí přetrpět. To se nedá ničím zmírnit," řekla jedna z kamarádek Lucie, která rodinu dobře zná.

Bílá před časem věřila, že se mamina v klidu dožije letoška, kdy zpěvačka slaví 50. narozeniny. Osud bohužel zasáhl.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty