OSTUDA: Na Jiřího Hrzána se kolegové úplně vykašlali! To bylo slibů!

 Celebrity 
01. února 2016 04:54 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Tenhle velký český herec se pomníku zatím stále nedočkal! archiv
To bylo slibů, slov chvály, chvástání se, jak bude mít jeden z největších českých herců pomník v podobě bronzové sochy a nic! Stále ji v rodném Táboře nemá a vypadá to, že ji mít ani nebude. Důvodem je nedostatek peněz. Socha za stovky tisíc korun měla už stát, ale neděje se nic.

"Občanské sdružení, které se o to snaží, zůstalo na vše samo. Nepomohlo výrazně ani město, ani rádoby přátelé a kolegové Jirky Hrzána. Je to ostuda! Kačer, Janžurová, nebo dcera Bára. Sakra, proč oni se nesloží mezi sebou a nepostaví mu tu sochu. Zasloužil by si ji," řekla VIPstory.cz bývalá spolužačka Jiřího Hrzána z táborského gymnázia.

Socha měla stát v parku u rybníka Jordán právě pod gymplem, který herec, jenž je v Táboře i pohřbený, navštěvoval jako student. Jenomže zůstalo u slibů, plánků na papíře, ale realita je jiná.

"Socha zatím skutečně stále není. A protože město není iniciátorem projektu, nevíme přesně v jaké je fázi," potvrdil starosta Jiří Fišer.

Dcera Bára Hrzánová, která nosí jméno svého slavného otce je prý tak časově vytížena, že na nic jiného nemá čas. Dokonce ani na to, aby se zastavila na hrobě na táborském hřbitově, zapálila tam tátovi svíčku a dala kytičku. "Jé, ta tu nebyla mnoho a mnoho let. Je jí to asi nějak jedno. Je to smutné: Stará se o to vzdálená rodina," potvrdila pracovnice pohřebného ústavu sídlícího přímo na hřbitově, kde Jiří Hrzán odpočívá věčným spánkem!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod