Dorazí tahle hvězda do Lucerny? Musela na operaci!

 Celebrity 
31. ledna 2016 04:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Dorazí na velkolepý koncert i tato slovenská diva? archiv TV Prima
Jeden z nejslavnějších kulturních stánků, pražská Lucerna se už v pondělí otřese v základech. Míří sem slovenské divy. A na velkolepý koncert přijdou tisíce lidí. Nejenom jména jako Janů, Špinarová, Vondráčková, Zagorová, která ji plní každý rok, ale hlavně Sisa Sklovská, Jana Kociánová, Yvetta Blanarovičová, Eva Máziková,Katarína Hasprová, Marcela Laiferová, Nela Pocisková, Zuzana Mauréry tu zazpívají. Tedy snad všechny...

Slovenské divy v Praze jistě sál pražského paláce rozehřejí, možná rozpálí a bude to jeden hit za druhým. Všechny interpretky doprovodí Rozhlasový Big Band Gustava Broma včele s Vladimírem Valovičem.

„Některé dámy budou v Lucerně vystupovat poprvé po mnoha letech, některé třeba vůbec poprvé. Bude to ale jistě velkolepé a všechny srdečně zveme,“ řekl VIPstory.cz producent koncertu Martin France, který si sám na této akci zazpívá spolu s Janou Kociánovou. „Už se na to moc těším,“ podotkl zpěvák a producent, který se věnuje také charitativní činnosti.

Drobná komplikace by mohla ohrozit pondělní velkolepý koncert, ale nakonec snad neovlivní. Musela totiž před časem na operaci kyčle a hrozilo, že by se nemusela vystoupení účastnit. Nakonec se diváci dočkají této slovenské divy, která je pověstná tím, že má ráda kočky a hezké muže.

„Sisa s kyčlí měla velké a dlouhodobé problémy a nešlo to odkládat. Nicméně snažila se rehabilitovat a už bude, doufejme v pořádku,“ podotkl France, který věří, že diváci budou složením zpěvaček nadšení.

Velkolepý koncert bude mít také charitativní podtext. Z každé vstupenky půjde 100 korun na prevenci boje proti rakovině prsu!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty