S expřítelem Bílé si to chtěli rozdat muklové v base! Seděl za přepadení čerpačky!

 Celebrity 
31. ledna 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jan Révai má své zkušenosti z vězení a ne zrovna příjemné Profimedia
Neměl to zrovna jednoduché, přesto se dostal tam, kam se dostal! Herec a tanečník Jan Révai měl ale namále. Když se kvůli mladistvým hloupostem ocitl na skoro tři roky v base, chtěli si to tam s ním rozdat muklové, pro které byl mladý, atletický kluk šťavnatým masíčkem. Nakonec to prý bývalý přítel Lucie Bílé podstoupit nemusel.

Když se ve vězení ocitne mladý a hezký kluk, stává se, že dělá starým muklům pomyšlení. A protože absence běžného sexu v celách je jasná, pomáhají si i heterosexuálové jak se dá. No a statní vězni se občas vrhají na mladé, nezkušené a pokud nejsou poslušní, dostanou ještě nakládačku,.

Jan Révai, který se do basy dostal před více jak 20 lety za hlouposti, které dělal s kamarádem, za přepadení čerpačky, vykrádání aut a další věci, se přímo tomu ale na štěstí prý vyhnul.

"Když mě strážní poprvé vedli do cely, ostatní vězni mě pozorovali ze zamřížovaných oken. Dodnes si pamatuju jejich poznámky jako: "Ty seš pěknej! Ty půjdeš!" anebo "Pozor, přišlo mladý maso, to si dáme," zavzpomínal Revai v jednom z televizních pořadů.

Ve vězení pochopil, že pokud se nechce stát matrací pro kriminálníky, musí mít sílu. "Začal jsem ve vězení cvičit a pravidelně jíst a nabral jsem dvacet kilo. Už ze mě nebyl šedesátikilový klučina a s tím se mi tam žilo o poznání lépe," prozradil herec.

Ve vězení si mohl zajít do tělocvičny, kde i tančil, trénoval choreografie a to se mu náramně hodilo. Když ho po dvou letech propustili za dobré chování, dostal šanci na lepší život a slávu. Hned druhý den po propuštění z basy mu dal tuhle možnost choreograf Richard Hes, který ho navrhl obsadit do muzikálu Dracula. Následně získal roli ve filmu Rebelové a několika filmech a seriálech.

Kdysi měl také vztah s Lucií Bílou, které tak pomohl překonat rozchod s podnikatelem a producentem Petrem Kratochvílem, s nímž má syna Filipa.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod