Odhalení! Klus a Langmajer jsou spolu!

 Celebrity 
16. ledna 2016 04:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Tomáš a Lukáš spolu v jedné domácnosti, pokud se to tak dá nazvat! TV Nova
Jedenkrát Zlatý slavík Tomáš Klus, který soutěž poslední dobou bojkotuje a herec Lukáš Langmajer jsou spolu! Ne snad, že by pánové změnili svou orientaci, oba jsou šťastnými otci svých dětí, ale spolu skutečně jsou. V seriálu Na vodě. Ten od 7. února začne vysílat Nova!

Dvě hlavní role, dva mladí chlapi a spolu na vodě. Co z toho může vzniknout? Projekt režiséra Milana Cieslara, který je zasazený do krásného prostředí zátoky plné lodí a hausbótů a pyšní se skvělým hereckým obsazením. Kromě hlavních dvou mužských představitelů uvidí diváci třeba Veroniku Kubařovou, Lenku Vlasákovou, Lukáše Pavláska, Oldřicha Kaisera, Ester Geislerovou, Ivu Pazderkovou a mnoho dalších.

"Hlavním hrdinou seriálu je úspěšný pětatřicátník Hugo (Lukáš Langmajer), kterému se v jediné vteřině změní celý život. Opustí ho žena (Ester Geislerová), přijde o práci i o střechu nad hlavou. Nezbývá mu nic jiného, než se znovu odrazit ode dna a nadechnout se nad hladinou. Hugo se po zoufalém skoku z mostu vynoří u lodi svého přítele z mládí Honzy (Tomáš Klus) v hausbótové zátoce na Vltavě uprostřed Prahy," prozrazují lidé z Novy.

"Zahrát si s Ivou Pazderkovou manželský pár bylo naším snem už dlouho. A najednou ta nabídka přišla! Oba nás to potěšilo a věřím, že to bude bavit i diváky,“ usmívá se Lukáš Pavlásek.

Z role je nadšená i Veronika Kubařová: „Na mé roli se mi nejvíc zalíbilo, že jde o malířku. Už od malička je pro mě malování a kreslení srdeční záležitostí. Moc se mi líbí, že to můžu propojit se svou seriálovou postavou,“ dodává krásná herečka.

Hned první díl začíná stěhováním hlavního hrdiny Huga k dávnému kamarádovi Honzovi , který žije na lodi v zátoce. Seznamuje se tu se zajímavou skupinkou starousedlíků, která se každý večer schází v místní hospůdce U Utopence a tím směrem se vše odvíjí.

Jak bude seriál pokračovat, zda se bude divákům líbit a bude úspěšný, se teprve uvidí. Jedno je jisté! Pro Kluse i Langmajera jsou to první velké seriálové role.

"Mě se točilo skvěle a s Tomášem se spolupracovalo senzačně, stejně jako s ostatními. Fakt jsem si to užil," dodal Lukáš Langmajer, který strávil nyní týden s manželkou Lucií s synem Mikulášem na horách, kde si to také užili!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty