Takhle celebrity trénovaly na Valentýna. Mottlová, Hapková, Vágnerová, Peroutka se olizovali!

 Celebrity 
17. ledna 2016 03:01 / redakce
  0
📷
6 fotografií v galerii
Celebrity i s pořadatelem akce si pochvalovali, jak se jim dílo povedlo a hlavně, co připravili, to jim chutnalo Petr Mráček
Možná, že na blížícího se Valentýna trénovaly některé celebrity, které se sešly v pražském Home Artu na Zličíně. Pekla se tu parmazánová srdíčka a všechny celebrity, jako zpěvačka Petra Hapková, Tereza Vágnerová, zpěváci Milan Peroutka ml., Jan Smigmátor, herečky Bára Mottlová nebo Dominika Býmová se olizovaly!

Ne snad, že by se tu konala soutěž v divoké líbačce, ale to, co se uvařilo a upeklo se ochutnávalo a všichni se olizovali, ochutnávali a pochvalivoali si, že se výsledek povedl.

Parmazánová srdíčka, což je originální recept, nejprve upekl vítěz kuchařské soutěže Food parade 2015 Jakub Pešout. „Jde vlastně o populární cupcakes, ale upečené na slaný způsob. Recept uvidí za pár dnů zájemci na youtube, kde bude vznikat video kuchařka zaměřená na pečení,“ dodal Jakub. „Ve video pečení bude spousta receptů, návodů jak co připravit, jak například nazdobit dort, či jiné pečené dobroty a nepůjde jen o sladké pečení,…“ prozradil autor projektu, fotograf Petr Mráček.

Do Home Artu dorazily také zpěvačky a kolegyně z muzikálu Fantom opery Monika Sommerová, která hraje hlavní roli Christine Daaé a Tereza Vágnerová, která hraje Meg Giry no a ty, jakožto správné hospodyňky ocenily i umění kolegů, mužů, kteří se činili, co to šlo. Petra Hapková byla nakonec tak zmožená, že si vyzkoušela i kvalitní postel uprostřed expozice prodejny a nechtělo se jí vstávat.

„Před pár dny se mi tak zablokovala záda, že jsem skončila na kapačkách. Takže bych si klidně ráda poležela ještě,“ smála se Petra, která chystá novou desku, na níž nebudou chybět ani věci od jejího táty, skladatele Petra Hapky.

Monika Sommerová zase dostala nabídku na další roli a ráda by udělala svoje první album. Tereza Vágnerová chystá album cover verzí známých hitů v novém kabátě a je i managerkou svého bratra Jakuba Vágnera. Jan Smigmator pozval všechny do Malostranské besedy, kde bude mít tři koncerty hned za sebou a to ve dnech 18. – 20. ledna. Herečka Bára Mottlová zkouší novou divadelní pohádku.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve