Banánová Halina Pawlowská se konečně přiznala! K čemu…? FOTO uvnitř!

 Celebrity 
15. ledna 2016 04:54 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Halina Pawlowská už nemá co tajit! Proč taky? archiv
Halina Pawlowská, která si kvůli kdysi úspěšnému pořadu Banánové rybičky vysloužila přezdívku „Banánová velryba“, to konečně práskla. Nač to taky skrývat, když už to stejně všichni vědí! Zkrátka v jejím životě je nový muž. Tedy nový, spíš staronový. Jen se moderátorka, spisovatelka, herečka rozhodla, že to prostě nemá cenu tutlat.

Před nějakou dobou přišla o manžela, který zemřel v jejím náručí po vážné nemoci. Sama ale nebyla. Už za života manžela jí často do společnosti doprovázel producent Karel Czaban a spekulovalo se, že mezi oběma je víc než přátelství. Po smrti Zdeňka Pawlowskiho však vzala Halina rozum do hrsti. Než aby byla po zbytek života sama, bude raději šťastná a s láskou vzpomínat na svého muže.

Pawlowská však asi to, že s Czabanem nejenom „chodí“, ale i žije, zřejmě práskla nechtíc. V rámci svého povídání to ale udělala.

"V létě jsme udělali takovou masochistickou akci, kdy jsme všichni, jak spolu bydlíme dohromady, odjeli k nám na chalupu, která je mnohem menší než náš dům. To soužití bylo mnohem intenzivnější. Když pak rodina odjela a já jsem tam zůstala se svým přítelem, dveře se zavřely a my jsme se s tím mým partnerem na sebe podívali, udělali jedno velké uf a šli jsme si lehnout," bavila Halina diváky v pražském divadle Ungelt.

A jakže to prý údajně bylo podle Pawlowské s jejím vztahem k Czabanovi? O tom se zase rozpovídala v televizi v pořadu TOP Star magazín. "Byl to dceřin nápad. Šla jsem za Karlem, řekla mu, že jsme o tom s dcerou přemýšlely a že by on pro mě byl ideální. Karel se podíval a řekl: ‚No asi jo, asi bych ideální byl.' Vzniklo to napůl jako legrace a napůl výzva, tak jsme si řekli, že tomu necháme volný průběh," dodala.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47