Šok! Známý zpěvák zrušil vánoční koncert. Musí pod kudlu!

 Celebrity 
16. prosince 2015 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Zpěvák zrušil vánoční koncert. Dal přednost nutné operaci Profimedia
Tak tohle nikdo nečekal. Mnoho fanoušků se těšilo na jeho vánoční koncert, který se měl konat tuto sobotu v Praze, ale byl zrušen. Zpěvák Martin Maxa musí pod kudlu. Jak sám na sociální síti informoval své fanoušky, nedá se to odkládat.

Maxa svým příznivcům dokonce sám napsal vzkaz. "Drazí fanoušci a přátelé, chtěl bych vám tímto s lítostí oznámit, že musím přesunout svůj VÁNOČNÍ RECITÁL, původně plánovaný na tuto sobotu v Divadle U Hasičů, na některý den v lednu příštího roku. Velmi mě to mrzí, ale dnes mi pan primář nabídl termín operace mého prasklého menisku v koleni a poničených vazů na čtvrtek 17.12.2015 a já si dovolím toho využít, neboť jiný termín v nejbližších dnech a týdnech není a já už opravdu pajdám až to hezké není," uvedl svalnatý zpěvák.

Přestože tohle by si asi troufl málokdo, protože přeci jen naplánované vystoupení se běžně, pokud to není opravdu nezbytně nutné, neruší, on se takhle rozhodl.

"Tím, že nesprávně chodím, si samozřejmě ničím i záda a víte dobře, jaké jsem s nimi měl problémy. Prosím tedy o vaše pochopení. Lístky zůstávají samozřejmě v platnosti a já slibuji, že se uvidíme na začátku příštího roku a společně ho tak odstartujeme v lepší kondici. Moc děkuji za vaši podporu a těším se brzy na shledání. Váš Martin," pokračuje v pozdravu příznivcům Maxa.

Snad se tedy operace podaří, vše bude bez komplikací a diváci se v lednu Martina i s opraveným kolenem dočkají.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve