Neckář v slzách! Zemřela mu jeho největší láska a životní opora

 Celebrity 
15. prosince 2015 14:20 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jaroslava Neckářová byla zpěvákovou oporou a on její. Velmi hezky se o ní staral a vozil ji na dialýzy Profimedia
Životní opora a největší láska opustila zpěváka Václava Neckáře. V pondělí v nemocnici v Praze zemřela jeho manželka Jaroslava. Bylo jí 76 let. Zradilo jí srdce. řadu let trpěla zdravotními problémy. Zpěvák se o skonu své milované dozvěděl, když měl mít koncert ve Zlíně.

"Jarka byla jeho velkou životní oporou a láskou a on jí. Přesto, že sám není úplně zdráv, vzorně o ní i se synem Vašíkem pečovali. Třikrát týdně jí vozil na dialýzu, protože jí před časem vypověděly ledviny. K tomu se přidali problémy se srdcem. Hodně ho to vzalo, ale nese to statečně," řekl VIPstory.cz jeden z jeho kolegů a kamarádů.

Přesto, že se o skonu ženy zpěvák dozvěděl, koncert ve Zlíně nezrušil a odzpíval ho. "Je to velký profesionál a je neuvěřitelné, že to dokázal. Tak hodný člověk a má samou smůlu," litují ho přátelé a kolegové.

Dnes má Neckář vystoupení v Přešticích u Plzně. Bratr i jeho známí se ho ptali, zda nechce koncert zrušit, že by to diváci pochopili, on odmítl. Cítí vůči fanouškům závazek a navíc mu zřejmě zpívání pomáhá překonat těžké období.

Podobně to před několika lety měla i zpěvačka Petra Janů. Dopoledne ji zemřel Michal Zelenka a ona večer zpívala na koncertě. "Nechtěla jsem být doma, co bych tam dělala, proto jsem chtěla být mezi lidmi a obrovsky mi to pomohlo," svěřila se zpěvačka s jedním z nejsilnějších hlasů u nás. Stejně tak, když zemřela maminka Karla Gotta, zpěvák zpíval a vystoupení nezrušil.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím