Velké tajemství Tiny Turner odhaleno!

 Celebrity 
14. prosince 2015 04:01 / redakce
  0
Loading...
📷
3 fotografie v galerii
Tina Turner rozhodně nepatří do starého železa, má energie na rozdávání! Jen jedno tajemství dlouho skrývala! archiv
Neskutečná energie, vitalita a šmrnc. Kdo by to do Tiny Turner řekl! Rocková babička oslavila neuvěřitelné 76. narozeniny a vzala to hezky od podlahy. Ostatně video, které můžete shlédnout, ukazuje sestřih toho, jak prochází profesním životem.

První záběry následujícího videa ukazují jen nohy známé celebrity a každý by si právem mohl myslet, že jde o kteroukoli mladou krásku. Nakonec se ukáže, komu patří. A i když je jí tolik, kolik je jí, pořád vypadá na svůj věk skvěle.

Hudební znalci samozřejmě vše pochopili už při úvodních tónech jejího nejslavnějšího hitu. Tina pořád běhá jako zamlada, zpívá skvěle a rozhodně si nepřipadá na to, že ji za čtyři roky bude osmdesát.

Udržuje si fyzičku, dobře jí, alkohol jen střídmě a říká se o ní, že se neudržuje jen cvičením, občas nějakými plastickými drobnými zásahy, ale i mladými milenci. Kdo ví, jak to je.

A pozor, jedno tajemství prý její fanoušky moc nepotěší. Ta bujná kštice, kterou hází, není údajně její. Tedy je z pravých vlasů, ale zřejmě jde o luxusně udělanou paruku. To, že v minulosti nosila paruky na různá vystoupení, se ví, ale to, že to, za co vydává své háro, není přímo její, o tom Tina Turner zarytě mlčí.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47