Bílá má prý nového přítele ze šoubyznysu. Kdo to asi bude?

 Celebrity 
13. prosince 2015 04:54 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Lucie Bílá už prý není osamělá. Kdo je asi tím šťastným? archiv L. Bílé
Lucie Bílá se už netají tím, že se před pár měsíci rozešla se svým partnerem Petrem Makovičkou. I když to přímo nepřiznala, na otázky, zda je šťastná a jestli je ještě s Makovičkou odpovídá vyhýbavě a jinotaji. Podle jejího okolí se však kolem Slavice motá nový sameček, který je prý přímo ze šoubyznysu.

"Je to nějaký chlap z jejího prostředí, člověk, který má se šoubyznysem něco společného, ale kdo to přesně je, nevím. Lucka se zatím moc nesvěřuje," uvedla jedna ze známých osmnáctinásobné Zlaté slavice.

Zatímco se kavárník Makovička odstěhoval z vily v Otvovicích, nový chlap se tam nenastěhoval. A tak tam Bílá zůstává stále sama, jen se svou hospodyní a občas kamarádkou. Na víkendy domů přijede syn Filip, který studuje filmovou školu v Písku.

"Někoho Lucka určitě má, ale kdo to je, bůhví. Jen nedávno řekla, že si myslí, že už brzo zase nebude sama," podotkla její dobrá známá.

Že by jejím vyvoleným byl zpěvák, herec, nebo producent či režisér. Přeci jen bude Slavici příští rok padesát a asi nebude chtít být stále sama, nebo mít každé čtyři pět let jiného přítele.

Letošní Vánoce stráví se synem, tatínkem, bratrem, jeho novou rodinou a společně stráví čas i u její maminky, která je stále v hospicu po dvou prodělaných mozkových mrtvicích a musí mít stálou péči a dohled.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008