Havlová, Patrasová a Brožová. Co spolu dělaly?

 Celebrity 
13. prosince 2015 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Dagmar Havlová, Dáda Patrasová a Kateřina Brožová společně na jednom místě Profimedia
Když se sejdou Dagmar Havlová, Dáda Patrasová a Kateřina Brožová, to už musí být. Každá je časově vytížená a nemají moc příležitostí se potkat. Tentokrát se potkaly v bývalém kostele sv. Anny, tedy na Pražské křižovatce.

Důvodem byl charitativní bazar, kterého se první dáma každoročně zúčastňuje, protože jej pořádá. Kromě nich přišla třeba Kamila Moučková nebo Kateřina Herčíková či Dáša Zázvůrková.

Výtěžek z bazaru jde každý rok na dobročinné účely na Nadaci Dagmar a Václava Havlových a ex první dámu vždy přijde podpořit řada přátel a kolegů.

"Bylo to úžasné a opravdu se sešli samí fajn lidé. Byla jsem nadšená," nechala se slyšet Dáda Patrasová, která si tak aspoň na chvíli odpočinula od problémů s nevěrným manželem Felixem Slováčkem.

Společně s Dagmar Havlovou a Kateřinou Brožovou i dalšími si zazpívaly vánoční koledy a popřály si krásné svátky a hodně zdraví. Toho není nikdy dost a každá z nich o tom ví své. Do nového roku si přejí i hodně rolí a fajn lidi okolo sebe. Hlavně Patrasová, která zřejmě čeká na rozvod, protože už nedala údajné avantýry svého manžela, které už dál odmítla snášet.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve