Gott má velký strach! Víme z čeho!

 Celebrity 
10. prosince 2015 12:02 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Karel Gott na Slavících vypadal ještě relativně dobře, i když těžce nemocný a po první chemoterapii Profimedia
Rakovinou těžce zkoušený zpěvák Karel Gott už poznal, že léčba bude dlouhá, nepříjemná a má mnoho vedlejších účinků. A nejde jen o běžné padání vlasů po chemoterapii, s čímž Slavík počítal. Bohužel agresivní léčba má i jiné následky...

Karel Gott si prý pořizuje paruku, aby nebyl holohlavý. Nechce být bez vlasů. Už si hlavu strojkem nechal oholit. Chce i přes svou nemoc vypadat důstojně. Přitom právě u něj by každý pochopil, že to je jen detail, protože velikost jeho osobnosti není ve vlasech.

"On se snaží, aby to bral s nadhledem, ale to víte, není to jednoduché a hodně ho to mrzí. Daleko horší jsou ale nevolnosti, bolesti kloubů a velká únava. Jenomže Karel má velký strach. I když už to vlastně naznačil, že se může stát, že už nikdy nebude zpívat, upřímně si to nechce zcela připustit a bojí se toho. Vždyť je to smysl jeho života," prozradil VIPstory.cz Gottův blízký známý.

Kromě toho má prý zpěvák problém s dásněmi a zuby. Řada lidí si mohla všimnout, že při předávání 40. Zlatého slavíka v Opeře měl Mistr problémy s řečí. Všichni to přikládali tomu, že zhubl zhruba patnáct kilo a vystouply lícní kosti, takže byl hubený jako za mlada. Skutečnost je ale ta, že dásně dostaly chemoterapií také nepřímo zabrat.

"A to je právě problém toho, že on podstupuje skutečně brutální formu léčby. Tam jde o všechno, buď a nebo. Takže bohužel i tohle může být jeden z problémů, stejně jako to, že může mít nevratně poškozené hlasivky, imunitu. S tím bohužel musí pacient počítat, ale důležitější je zachránit život," míní lékař, odborník na onkologii.

Sám Gott si uvědomuje, že nejdůležitější je nyní vyhrát boj o život. Získat další roky života k tomu, aby tady mohl být pro své děti, rodinu, přátele i fanoušky, kteří ho budou milovat, i kdyby už nikdy nezazpíval ani tón.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47