Noční můra populární moderátorky se vyplnila. Její muž půjde za mříže!

 Celebrity 
08. prosince 2015 15:55 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Marianna má kvůli partnerovi z ostudy kabát TV Markíza
Slovenská moderátorka Marianna Ďurianová z nepříjemných zpráv nevyjde. Její partner Roman Doležaj, který figuruje v kauze vydírání a krádeže, byl navíc obviněn z podpory zločinecké skupiny a o jeho vině a trestu rozhodoval včera trestní soud.

Během minulého roku se provalilo, že o partnera Marianny Ďurianová, podnikatele Romana Doležaja, má zájem policie. Měl se totiž zaplést do loupeže a vydírání a byl obviněn z podpory zločinecké skupiny. Soud, který proběhl v pátek, napařil Doležajovi nepodmíněný trest. Podle TASR byl se svými kumpány odsouzen k pobytu za mřížemi v trvání od necelých dvou až po téměř čtyři a půl roku. Z podpory zločinecké skupiny nakonec obviněn nebyl.

„Rozsudek, který má v písemné formě několik desítek stran, zatím není pravomocný. Po odvolání prokurátora i některých obžalovaných se případem bude zabývat Nejvyšší soud SR, "píše agentura SITA. Noční můra tedy pro moderátorku a jejího partnera zatím nekončí. Navíc je Doležaj je podezřelý také z dalších trestných činů, které se vyšetřují v rámci jiného případu.

Podle odborníků, by byl téměř zázrak, kdyby se podařilo jeho jméno očistit. Jako jistější se jeví varianta, že partner Ďurianové se pobytu za mřížemi nevyhne.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008