Brožová prý zařídila, aby známému českému režisérovi ukradli v televizi projekt?

 Celebrity 
09. prosince 2015 04:54 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Režisér prý dojel na upřímnost směrem k hlavní představitelce role doktorky Kellerové archiv
Podraz jako Brno! Tak to jistě cítí známý český, televizní režisér Tomáš Magnusek. Televize Barrandov, pro kterou natáčel velmi úspěšné a skvěle obsazené dvě série příběhů Stopy života, ho odstavila! Natáčí nyní volné pokračování a to bez něj! Navíc za to zřejmě může přítelkyně většinového podílu televize, herečka Kateřina Brožová.

Stopy života skončily! Televize pokračuje v natáčení volného pokračování pod názvem Dr. Kellerová. Opět a samozřejmě v hlavní roli s Brožovou.

"Nějak se tam nepohodli. Tomáš měl nějaké výtky vůči Kateřině, ohledně jejího hraní, a tak skončil. Další sérii prostě udělali bez něj a je to. Takže ten si chudák už moc na Barrandově neškrtne," prozradil VIPstory.cz jeden z herců, který ve Stopách života hrál.

Sám Magnusek se nechce ke kauze mezi ním a Brožovou, potažmo mezi ním a televizí vyjadřovat. Ani samo vedení Barrandova nemá zájem blíže specifikovat to, co se stalo. Jisté je, že v dalších dílech se objeví Kateřina Brožová, Jan Šťastný nebo zřejmě stále populární Aleš Cibulka, který naskočil už do Stop života a jako protěžovaná televizní tvář logicky nesmí chybět. v Nové díly o příbězích psychiatričky doktorky Kellerové chystá televize nejspíš po Novém roce.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008