Tohle je partner moderátora Voříška! Proč ho tak dlouho skrýval?

 Celebrity 
09. prosince 2015 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Dva fešáci - Voříšek a Řepka. Jako páru jim to neskutečně sluší!  Profimedia
Karle Voříšku, ty máš ale doma fešáka! Přesně to si říkali návštěvníci premiéry hry Poslední aristokratka v Divadle Na Jezerce, kam známý televizní moderátor vyrazil a vzal s sebou i životního partnera. Tím je mluvčí magistrátu, dříve ministerstva vnitra Vladimír Řepka. Jen dvě dámy měly za to, že si Karel s sebou přivedl syna.

Trochu úsměvná byla debata důchodkyň. "Hele, to je Voříškův syn nebo synovec?," ptala se jedna druhé. "Ale ne, on s ním žije, je to fešák. Ale sluší jim to spolu, co?," zněla odpověď druhé seniorky a měla pravdu!

Voříškův milý, s nímž sdílí jeden byt na Žižkově už řadu let, je vážně velký fešák. Celý večer se jeden od druhého nehnul a Vláďa na Kájovi mohl oči nechat.

Doposud se Voříšek nechtěl ke své odlišné orientaci přiznat a na otázky typu vztahů a sexu odpovídal vyhýbavě. Asi si řekl, že je konečně čas přestat mlžit a fešáka vyvést mezi lidi. A vyplatilo se mu to. Pár byl středem pozornosti. Navíc jim štěstí a lásku všichni přejí, tak o co jde. Hlavně, že jsou šťastní a spokojení a ke všemu to oběma velmi sluší.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve