Múza oscarového režiséra Formana zazpívá v Semaforu!!

 Celebrity 
01. prosince 2015 11:20 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Dáša Zázvůrková byla múzou Miloše Formana. Také ji obsadil do své Dobře placené procházky! archiv D. Zázvůrkové
Jedna z nejkrásnějších českých zpěvaček a hereček, dávná múza legendárního Miloše Formana, kterou byla Dáša Zázvůrková se rozhodla, že Mikuláše letos oslaví netradičně. V pražském Divadle Semafor připravila na tuto sobotu večer svůj nádherný koncert, na který se chystá i řada známých osobností. Výtěžek půjde na dobrou věc pro Konto Bariéry.

Dáša Zázvůrková, kterou si před lety Miloš Forman vybral do hlavní role ve filmu Dobře placená procházka, má dobré srdce a snaží se pomáhat druhým.

"Vím, že je důležité vydělávat na složenky a jídlo, ale je třeba i pomáhat. Aspoň já to tak cítím, proto jsem se rozhodla, že udělám koncert a ten bude charitativní a termín na Mikuláše mi přišel příhodný," svěřila se mladá, krásná zpěvačka, která účinkuje s kolegyní a kamarádkou herečkou Jitkou Sedláčkovou v minidramatu Lidský hlas a také si zahrála ve filmu Ireny Pavláskové Fotograf, před tím v Ordinaci v růžové zahradě, hraje v seriálu Přístav nebo právě dotočila pokračování Klainových Básníků.

"Dáša je jedním z nejtalentovanějších a nejhodnějších lidí co znám. Je to dobrá duše a těm se má pomáhat. A když řekla, že chce udělat benefiční koncert a na Mikuláše, řekla jsem jí sice, že je blázen, ale že jí v tom nenechám," řekla s úsměvem Sedláčková, která také hrála ve filmu Fotograf, účinkuje teď v seriálu Bezdružice, natočila roli v nové Troškově komedii Strašidla, nebo nový seriál VIP vraždy, který poběží příští rok.

Herečka a zpěvačka Dáša Zázvůrková není klasickou hvězdou, ale ve svých třiatřiceti letech už má kariéru slušně rozjetou. Jak sama říká, dělá jen to, co jí baví a co chce a plní si své sny. "Pár lidí už mi řeklo zajímavou větu: »Víš, ty jsi strašně hodná holka, to je bezva, ale pro nás nezajímavý«. Nepiju alkohol, nekouřím, neberu drogy, nesvlékám se. A nehodlám to měnit," dodává s úsměvem mladá atraktivní umělkyně, která má i další velké plány do budoucna.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?