Tomáš Klus se chová jako blázen! Proč nepřišel na Slavíky? Čeká totiž na…

 Celebrity 
29. listopadu 2015 10:25 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tomáš Klus má tak nějak všechno na háku. Bohužel i své fanoušky a žije si v nějakém svém zvláštním světě! Profimedia
Zpěvák Tomáš Klus, který je držitelem jediného Zlatého slavíka na sobotní předávání Slavíků nepřišel. Naopak natočil neskutečně trapné video jako pozdrav pro diváky a vypadalo to, že si ze všech jenom utahuje. Prý měl důvod k tomu proč nepřijít. Když však mohl přijít nemocný Gott, proč ne on?

Klus hrající falešně na klavír, pronášející jednu věku, kde děkuje fanouškům za hlasy, v domácích teplácích. K tomu se po jeho bytě pohybující se mladý muž, který ho instruoval k tomu co má říct a zpěvák ho oslovil „lásko“… Je tohle jen póza Tomáše Kluse, nebo je něco jinak, či snad něco bere, nebo si ze všeho dělá legraci?

„Bylo to trapné, zoufalé a mám pocit, že byl zhulenej. Jasně dal najevo, co si o všech myslí a kde mu to je. Vezměte si Karla Gotta. Tak nemocný a přesto přišel. Má úctu k lidem, ke své práci a hlavně k fanouškům. Klus si pořád na něco hraje. Koho ještě tenhle blázen zajímá,“ptali se někteří umělci, kteří přišli na Slavíka.

Přesto, že Tomáš Klus dostal stříbrné ocenění, nestálo mu to za to, aby se obtěžoval si do Státní opery přijít. Už před časem oznámil, že si dá roční pauzu a nebude zpívat. Na předávání ocenění ale přijít mohl. „Je to neúcta k lidem i k tomu Karlovi. Kdyby měl trochu slušnosti, přijde aspoň kvůli němu a už proto, že je to jubilejní 50. Zlatý slavík,“ hodnotil jeden z Klusových kolegů z branže.

Jenže mladý rebelující zpěvák s blonďatou hřívou, který je neustále v nějakém opojení a trochu mimo čas a prostor prý bude podruhé otcem. Oznámil, že jeho manželka Tamara bude v létě rodit. Ke dvou a půl leté dceři Josefínce přibude už za 7 měsíců další sourozenec.

„Rodit bude Tamara, nebo Tomáš, že nemůže přijít na jeden večer? Divné. On byl tak fajn kluk, ale co se z něj stalo, to je vážně na nějaké vyšetření u doktora,“ konstatovala jedna ze zpěvaček.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?