Udřená Lucka Vondráčková: Dostane večer Slavíka?

 Celebrity 
28. listopadu 2015 10:45 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Lucka Vondráčková na včerejší zkoušce na Slavíky ve Státní opeře facebook
Zpěvačka, herečka, nyní i dvojnásobná maminka, to je Lucka Vondráčková. Přiletěla ve čtvrtek do Prahy, aby už v pátek makala. Dnes ji čeká vystoupení v rámci Českého slavíka, kde bude zpívat. Dostane opět stříbrnou cenu, nebo si půjde rovnou pro zlatou?

"Lucka je velmi zodpovědná a včera ve Státní opeře velmi poctivě dřela, nacvičovala choreografii a zpět na slavnostní večer. S sebou měla staršího Matyáše, mladšího Adama hlídala babička s dědou," prozradila členka produkce z televize, která bude přenos přenášet.

Tam skutečně zpěvačka nenalíčená a v civilu, v džínách a košili, zkoušela zpět i choreografii tak, aby to bylo co nejlepší. Je perfekcionistka!

Vondráčková bude, možná na rozdíl od některých jejích kolegyň, zpívat živě. Už proto by si prý zasloužila konečně po sedmi stříbrných i jednoho zlatého slavíka. A taky proto, že je sice daleko v Kanadě, ale když několikrát do roka přiletí do Čech, maká a stále něco točí, nahrává.

"Lucka je velký dříč a rozhodně to nedělá proto, aby dostala Slavíka, ale jako každou zpěvačku by to samozřejmě potěšilo. A ona na to skutečně má být první, i kdy nemá zrovna extra silný hlas. O tom to přeci taky není. To nemá ani Tomáš Klus, a přitom Zlatého slavíka získal," myslí si lidé z Lucčina okolí.

Uvidíme tedy večer, zda se na ní štěstí usměje. Nicméně stříbrné místo má zřejmě jisté. Kdo bude na prvním, je tím pádem zbytečné spekulovat, s největší pravděpodobností Lucie Bílá. Zajímavé však bude, že pokud získá Vondráčková opět stříbro, kdo se umístí za ní. Aneta Langerová nebo Ewa Farna?

V Česku se Lucka Vondráčková zdrží ještě celý příští týden, kdy ji čekají pracovní povinnosti a taky dvě autogramiády. Pak se spolu se svými děti vrátí zpátky do Kanady, kde na ní čeká její milovaný a milující Tomáš Plekanec. Ten domů jet nemohl, protože hraje v NHL.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod