Nejdojemnější fotka Karla Gotta! Ta vás rozpláče! Bude jí moct zopakovat?

 Celebrity 
01. prosince 2015 18:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tahle fotka vás dostane a možná i rozpláče. Kéž se bude moct Karel Gott znovu takhle nafotit! facebook
Tak tohle je fotka desetiletí! Jedna z nejdojemnějších fotek čerstvého 40. násobného Zlatého a nově i Platinového slavíka Karla Gotta koluje sociální sítí. Mistr se svou rodinou, manželkou Ivanou a jejich dvěma dcerami vás možná rozpláče. Právě nyní, v době, kdy se zpěvák léčí ze závažné nemoci. A od nedělního večera je opět v nemocnici!

Fotka vznikla před několika lety jako poselství adventu a Vánoc. Ukazuje spokojenou Gottovic rodinku u zapáleného adventního věnce. Doslova reklama na krásnou a spokojenou rodinku. Idylku v současnosti kazí vážná nemoc slavného zpěváka, který se ale o život rve jako pes.

"Ta fotka mě dostala. Když jsem jí viděla, rozplakala jsem se. Vím dobře, jak Karel visí na svých dvou dcerkách a jak rodina je pro něj vším," svěřil se VIPstory.cz Gottův kamarád a kolega z branže, který se o Mistra velmi bojí.

"Mám opravdu obavu. Bojím se, aby tu léčbu Karel zvládl. To. že přišel na Slavíky je sice na jedné straně strašně riskantní pro jeho zdraví, na druhou stranu obrovsky obdivuhodné. Nebylo mu vůbec dobře, dokonce prý se zvažovalo, že se vrátí mimo plán do nemocnice, ale on to dal. A byl božský a všem natrhl zadek tím, že přišel a choval se naprosto profesionálně a ještě žertoval. Nikdo jiný na něj nemá," míní jeho kamarád.

To samé si myslí řada lidí z českého šoubyznysu a drží Karlovi pěsti, aby rakovinu mízních uzlin porazil. "Ať to trvá půl roku rok, ale ať se z toho dostane. Protože bez Karla by to nebylo ono. Až jednou odejde tenhle "Bůh", bude to pro český šoubyznys opravdu konec, včetně Slavíka. Nebude důvod, protože nějakou úroveň to ještě má díky Gottovi. Bez něj to bude opravdu zbytečná anketa," říká zpěvačka, která sama je držitelkou několika slavíků.

Karel Gott se musel vrátit do nemocnice a podstoupit další sérii chemoterapie, poměrně silnou, která má za cíl zmírnit onemocnění a postupně ho zlikvidovat. Lékaři mají jen strach, aby to zpěvákův organismus vydržel. Pokud přečká druhou a třetí dávku, dá se říct, že bude velká naděje na "vyléčení".

"Pokud vše dobře půjde a léčba zabere, bude moct pan Gott strávit Vánoce se svou rodinou a relativně v klidu. Naděje tam je, ta přeci umírá poslední a tento pán bojuje a má důvod, má smysl života. Své fanoušky a hlavně rodinu a přátele," míní jeden z lékařů z nemocnice na Karlově náměstí.

A my všichni Mistrovi držíme pěsti!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47