Leoš Mareš se chystá k zásadnímu životnímu kroku! To bude Monika koukat!

 Celebrity 
20. listopadu 2015 10:29 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Leoš Mareš připravuje něco, co doposud zásadně odmítal VIPstory.cz
Moderátor Leoš Mareš to hodlá jednou pro vždy vyřešit! Podle všeho prý chystá rozvod se svou stále manželkou Monikou. Přesto, že v posledních letech měl řadu milenek a několik partnerek, nikdy k rozvodu nedošlo. Až teď ho k tomu zřejmě dohnala jeho přítelkyně Monika Koblížková.

Mareš tak chce jednu Moniku vyměnit za druhou Moniku. Upřímně ta druhá není té první podobná v ničem. Je to úplně jiný druh osobnosti. To možná moderátora přimělo k tomu, že se rozhodl udělat zásadní krok. Nebo, že by to nebylo tak úplně jen z jeho vůle?

"Myslím si, že je Leoš pod dost velkým tlakem. Ta jeho nová Monika prostě těžce nese, že on je pořád ženatý. A taky, že se manželka jmenuje taky Monika. Ale ta druhá by měla respektovat to, že má rodinu, dvě děti a tlačit ho k něčemu, to asi nedopadne dobře," myslí si kamarád známého moderátora.

Podle lidí ze šoubyznysu a také z fashion prostředí, v kterém se pohybuje jako módní redaktorka, je Monika Koblížková velmi sebevědomá a jde si velmi ostře za svým. "Má to po své mamince, to je taky taková sebevědomá a hlavně tvrdá ženská, která si prostě něco usmyslí a jde. A Monice je taky jedno, co se kolem ní děje, hlavně, že ona dosáhne svého. To mi k Leošovi moc nejde, že právě tomuhle podlehne," myslí si člověk, který zná nějakou dobu oba dva.

Pokud se Mareš skutečně rozhodne k rozvodu, bude se muset modlit, aby jeho doposud stále manželka Monika byla velkorysá a přistoupila k dohodě o vyrovnání majetku. Jinak může taky Leoš platit a platit a platit. Přeci jen ona pečuje trvale o jejich dva syny a on to byl, do fakticky od rodiny odešel.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod