Skandál v královské rodině! Kvůli těmto špinavým praktikám se bude Lady Diana obracet v hrobě

 Celebrity 
19. listopadu 2015 16:40 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Manželství s Charlesem moc šťastné nebylo Twitter, artdecostore
Jméno James Hewitt vzbuzuje u většiny Britů doslova odpor. Proč? Bývalý milenec lady Diany, o kterém média ráda spekulují jako o možném otci prince Harryho, neváhá špinit památku Diany i 18 let po její smrti. Podnikavý Hewitt si vzpomínky na svou lásku nenechává jen pro sebe a hodlá je znovu zveřejnit. Samozřejmě s jediným cílem. Řádně na nich vydělat.

Před osmi lety, u příležitosti desátého výročí úmrtí Diany, dokonce vyprodukoval skandální dokument, v němž bez okolků říkal, jak dobrá byla princezna v posteli. Neváhal zveřejnit intimní obsah milostných dopisů, které mu dvojnásobná matka v té době adresovala. „Chlapče, celá země se třese, jen když na tebe pomyslím," citoval před pár lety Dianina slova Hewitt.

Jak informují britská média, v těchto dnech se bývalý důstojník hlásí opět o slovo. Dopisy od Lady Di chce znovu zpeněžit a slibuje si, že se na nich slušně obohatí. Je dost pravděpodobné, že obsah zmíněných vyznání by byl velkou senzací a zároveň dalším skandálem pro královskou rodinu. „Diana byla mistryní v psaní zamilovaných odkazů. Několikrát jsem jí říkal, aby je Hewittovi nepsala. Při svém postavení měla být více opatrná, "vyjádřil se Ken Wharfe, který byl v té době Dianiným osobním strážcem.

Jak se ukazuje, tak se Diana jeho dobře míněnou radou bohužel neřídila.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008