Je těžce nemocný Karel Gott doma nebo ne? Co nám zase někdo tají?

 Celebrity 
19. listopadu 2015 04:54 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott je najednou z nemocnice doma. Přitom podstupuje série velmi silných chemoterapií.  Profimedia
Rakovinou mízních uzlin těžce zkoušený Karel Gott je od úterý z nemocnice doma. Včera to potvrdila jeho mluvčí Aneta Stolzová s tím, že jej další série chemoterapií čeká za několik dnů. Není to ale až podezřele divné, že pacienta s údajně až skoro nulovou imunitou pustí lékaři domů, kde jsou navíc dvě malé děti?

Lidé, kteří se léčí s jakoukoli formou rakoviny a podstupují silné dávky chemoterapie, mají většinou imunitu velmi sníženou. U Gotta se dokonce musely návštěvy střídat jen za sklem a byl na separátním pokoji. Najednou je ale doma, na Bertramce. Tedy prý. Vyrojily se spekulace, že může být i někde jinde. Přitom ještě před pár dny mu lékaři pro nesnesitelné bolesti píchali morfin...

„Je to přinejmenším nestandardní! Je to zvláštní, protože hlavně teď v období chřipek, viróz může cokoli chytit. Ke všemu má dvě dcery, které z dětského kolektivu ze školy také mohou cokoli donést domů,“ řekla s podivem VIPstory.cz jedna z českých onkoložek.

Máme mít tedy radost, že je Mistr doma a je mu lépe, anebo strach, že se děje něco netradičního a opět lidé z okolí Gotta neříkají pravdu? Tu zná jen on sám, jeho žena Ivana a úzká skupinka lidí z jeho bezprostřední blízkosti.

Jedno je ale jisté. Sám Karel Gott poslal přes sociální síť všem svým fanouškům tento vzkaz: „Milí příznivci, jsem rád, že vás mohu konečně po třech týdnech pozdravit z domova. Po první fázi chemoterapie jsem byl propuštěn do domácího ošetřování. S ohledem na svůj zdravotní stav musím dodržovat veškerá opatření spojená s mou nemocí. Děkuji vám za vaši neustálou podporu, kterou mi vyjadřujete. Váš Karel Gott.!

Zda se Gott o příštím víkendu přeci jen vydá na předávání Českého slavíka, kde má obrovskou šanci vyhrát jubilejního čtyřicátého, je spíš nepravděpodobné. Vyloučeno však nic není. Podle všeho by se ale rozhodně do velkého kolektivu lidí vydávat neměl. Navíc pokud by to přeci jen udělal, může ustát ten obrovský tlak a zájem médií, kolegů, přátel a fanoušků? Všichni chtějí vidět, jak nyní božský Kája vypadá, jak se cítí a chtěli by jej pozdravit. Chtěl by snad toto zpěvák riskovat?
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47