Sexy Verešová poprvé s dětmi před fotoaparátem. Máme FOTO!

 Celebrity 
19. listopadu 2015 14:35 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Krásná maminka Andrea Verešová a její dvě děti - Vanesska a Daniel poprvé společně před objektivem SodaStream
Modelka Andrea Verešová se poprvé objevila se svými dvěma dětmi před fotoaparátem. Aby její ratolesti viděly, jak vypadá svět dospělých a její běžné a poměrně náročné pracovní prostředí, rozhodla se zapojit osmiletou Vanessku a šestiletého Daniela do kampaně pro výrobce sycené vody SodaStream.

Děti si focení s maminkou pořádně užívaly, cítily se jako opravdoví modelové. Ještě před tím ale všechny dokonale připravil stylista Filip Vaněk, který při oblékání s Vanesskou a Danielem trochu skotačil. Na placu tak bylo chvílemi hodně veselo. Pak už všechny profesionální fotografka instruovala k tomu, aby věděly, co mají dělat a co je jejich úkolem.

Andrea Verešová si přímo na místě spolu s dětmi zkusila připravit nápoj. Běžně v praxi to funguje tak, že stačí vyměnit láhev, zacvaknout a už teče čerstvá a lahodná voda. Jenomže například pro malé žíznivce má výrobce ještě i různé příchuti.

„Dodržovat pitný režim je důležité nejenom pro mě, ale hlavně pro děti. Ten přístroj nás všechny moc baví, a pokud ony nechtějí jen obyčejnou čistou vodu, můžou si udělat jinou, ovocnou. Je to nejenom něco, co člověk hodně využívá, protože má žízeň, ale je to tak trochu i zábava. A hlavně, už se nemusím tahat s těžkými balíky vod,“ pochvaluje si Andrea Verešová.

Děti Andrey Verešové focení v luxusních prostorách pražského Fóra Hanák velmi bavilo. Zkusily si, jaké to je, když jejich maminka pracuje několik hodin v kuse. Třeba se jim to bude hodit do budoucna. Kdo ví, možná půjdou jednou v jejích stopách. Teď už se těší, jak si všichni společně užijí blížící se Vánoce.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty