Marešova talk show přeskočí na jinou televizi. Víme kam!

 Celebrity 
12. listopadu 2015 03:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Leoš Mareš bude se svou noční show pokračovat. Otázka je, na které jiné televizi? archiv TV Prima
Zdá se, že Leoš Mareš má víc štěstí než rozumu. Jeho Noční show sice skončila na Primě, ale už brzo se objeví na konkurenční stanici. Prý na jedné z barrandovských televizí. Jak se ukazuje, jde přímo o TV Barrandov!

Právě včera měl Mareš točit pro televizi Mňam další díly show. Hosty byly Lucie Bílá a Anna Polívková. Zatímco se původně počítalo, že se pořad odvysílá na Primě, ta pořad přestala kupovat kvůli vysokým nákladům. Producent, tedy TV Mňam začala vyjednávat s jinou televizí a ta se nabídky ujala.

"Nechci k tomu zatím nic říkat. Vše je v jednání," nechal se Leoš slyšet. Pak ale na svůj profil na sociální síti napsal: "Show Leoše Mareše pokračuje. Od pondělí Na TV Barrandov v mnohem lepším čase kolem 22.30."

Na nejsledovanější televizi Nova o show zájem neprojevila, protože sledovanost okolo 60 až 70 tisíc byla pro ní nezajímavá. Ke všemu má Mareš kvůli nedávnému úprku na Novu a účasti ve StarDance stopku. Ta se šance chopil Barrandov. Aspoň konečně tato "rodinná" televize přestane být pouze stanicí o Cibulkovi a Brožové a Brožové a o Cibulkovi a bude také o někom jiném.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím