Simona Krainová odhalila své křivky! Zadarmo a pro dobrou věc!

 Celebrity 
10. listopadu 2015 04:00 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Simona Krainová nafotila sexy snímky pro dobrou věc Debra
Simona Krainová je opravdu důkazem toho, když se řekne, že někdo umí zastavit čas. Modelka opět ukázala své svůdné křivky! Tentokrát se ale nechala zvěčnit jen v jednoduchém spodním prádle pro dobrou věc a zadarmo!

Simona kývla na nabídku nafotit charitativní kalendář podporující nemoc motýlích křídel . „"Nadaci Debra jsem znala už dříve. Do jejího projektu 12 plus 12 jsem se nyní zapojila díky Lucii Robinson, která nafotila celý kalendář. Jsem ráda, že můžu pomoci lidem, kteří trpí nemocí motýlích křídel," říká Krainová, která dobře ví, že pomáhat druhým ve správný čas je důležité.

"Přestože se u nás toto onemocnění dotýká celkem velkého počtu lidí a léčba je velmi nákladná, chybí u nás osvěta. Proto jsem se rozhodla, že pomůžu povědomí o této nemoci šířit a oslovit, tak další lidi," říká modelka, ale také maminka Simona Krainová.

Ta tak nafotila snímky do kalendáře, jehož prodejem lze pomoci lidem trpícím tímto vzácným, avšak bohužel ne ojedinělým onemocněním.

Posláním neziskové organizace Debra ČR je zvyšovat kvalitu života lidí trpících vzácným vrozeným onemocněním kůže Epidermolysis bullosa congenita, tzv. nemocí motýlích křídel. Nemoc je bolestivá a může vést k invaliditě, znetvoření a předčasné smrti. Projevuje se extrémně citlivou pokožkou, zranitelnou i tím nejlehčím kontaktem. Postihuje také oči, ústa, hrdlo a jiné vnitřní orgány. Zatím na ni nebyl objeven lék.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím