Bílá má v divadle pořádného ptáka, na chalupě hřebečka!

 Celebrity 
11. listopadu 2015 00:04 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Lucie Bílá má na chalupě pěkného hřebečka... facebook L. Bílé
Zpěvačka Lucie Bílá jede na plný plyn. Když má pár dní volna, prchá na svou chalupu do Českého ráje, kde relaxuje. Na sociální síti ale ukázala pořádného ptáka, ale taky hřebečka. Jeden je z divadla, druhý z chalupy!

Ne snad, že by Slavice představila světu nějakého nového nápadníka. Řeč je skutečně o zvířatech. K fotce s velkým, barevným papouškem napsala: "Ještě jsem nepoděkovala zvířátkům. Tohle je jejich mluvčí, barevný papoušek ara jménem Terezka."

Včera ještě relaxovala na své farmě pod Jizerskými horami a čas trávila procházkami. Kromě koz, ovcí, má u chalupy na obřím pozemku i koně. S jedním takovým si pořídila i fotku.

"Přemýšlela jsem, jak strávit svůj poslední volný den před vánočním turné, a rozhodla jsem se pro chvíle s kámoškou. Je nám spolu v Českém ráji moc dobře," dodala k fotografii s hřebečkem.

Lucie Bílá potřebuje nabrat síly na své recitály a Vánoční tour, které ji čeká po českých, moravských i slovenských městech. Ve středu natočí show s Janem Krausem a pak se vydá vstříc svým divákům. Když má sebemenší chviličku, staví se také v sanatoriu za svou těžce nemocnou maminkou, jejíž stav je po druhé mozkové příhodě bohužel neměnný. Zpěvačka sama přiznala, že se s tím pomalu vyrovnává a musí být připravena na to, až tu jednou její maminka nebude. Jinak má ale energie na rozdávání. Příští rok ji čekají dva obří koncerty k jejím padesátinám s názvem Fifty Fifty.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím