Průšvih pro Mareše! Televize zrušila jeho (ne)úspěšnou show a on o tom ani neví?

 Celebrity 
11. listopadu 2015 03:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Show Leoše Mareše na Primě skončila. Co s ní bude dál, nikdo neví, ale její sledovanost byla tristní! youtube.com
Nikomu nic neřekli a prostě to zařízli. Zatímco pár desítek tisíc diváků v pondělí v půlnoci čekali na další díl Noční show Leoše Mareše, dočkali se na Primě reprízy pořadu o vaření. A vysvětlení? Kde nic tu nic: Mareš tvrdí, že konec jeho vysněného pořadu je nesmysl a Prima, která překupovala pořad od rádoby televize Mňam, mlčí.

Ředitel televize Prima Marek Singer se nechal slyšet, že stanice do této show peníze investovat rozhodně nechce, protože měla podprůměrnou sledovanost. Podle některých údajů okolo 60 až 70 tisíc diváků, což je mnohonásobně méně, než sledovanost kdejaké regionální televize. Nyní producent, tedy Mňam TV zvažuje, že by pořad nabídla na konkurenční Barrandov TV. Jenomže ani tam nejsou zatím nikterak nadšení. A rozhodně nemají jasno o tom, zda by to mělo smysl. "Pořád se o tom jedná, ale jaký bude výsledek, je otázkou. Nicméně byly v tom peníze, protože Mňam chtěla po Primě více peněz a to televize odmítla," řekla VIPstory.cz zdroj z okolí pořadu.

Někteří odborníci na média jsou konsternováni tím, že někdo vůbec dovolil, aby takový pořad bez nápadu, okopírovaný a bez jakékoli kvalitní formy, vznikl a šel do vysílání. "Tak takhle se to dělá. Vyhodit do luftu pár milionů korun měsíčně, platit Mareše, jeho kolegu Hezuckého, v podstatě za to, že sedí a řekne za půl hodiny asi tak deset slov, štáb, nemít prodaný téměř žádný reklamní čas, protože který inzerent by si v půlnoci dával reklamu, to může fakt jen magor," řekl VIPstory.cz zkušený marketingový odborník a zároveň producent, který si klepal na hlavu už když se dozvěděl, že show vznikne.

Přitom to vypadá, že kariéra Leoše Mareše je pryč! Sám totiž prohlašoval, že za vrchol své kariéry bude považovat, až dostane vlastní pořad, vlastní talk show. O noční show snil nejvíc. Jenomže zapomněl, že není v USA, ale v ČR. Ke všemu neštěstí ještě zkopírovat formát skoro stejného pořadu Show Jana Krause, včetně rekapitulací nejzajímavějších událostí, okopírovat scénu a dělat to takzvaně podobně, se prostě nevyplatilo.

"Je to nějaký nesmysl. My jsme normálně natočili díly a zítra zase točíme. To není konec," divil se sám Leoš, který asi ani nechce uvěřit tomu, že by se mu jeho sen o show rozpadl jako domeček z karet. Jenomže skutečnost je jiná.

Televize Prima se nechce k ničemu vyjadřovat, protože ústy svého vedení prý "stále jedná". O čem, s kým a proč tedy stopla pořad, už nevysvětlila. Asi by se na Primě měl někdo konečně zamyslet, jak se televize dělá, jak se komunikuje s médii a někdo by se měl zamyslet i nad tím, že takový pořad vypustit, znamená prodělat kalhoty a ještě naštvat spoustu lidí.

Jestli se tedy už natočené pořady, například s Miss Nikol Švantnerovou či dalšími hosty vůbec někdy odvysílají alespoň na oné Mňam TV, nebo někdy třeba znovu na Primě, je otázkou. Možná by se na to měly začít uzavírat sázky. Ovšem jedno se ukázalo, Leoš Mareš už prostě netáhne. Tak jako před lety skončila éra baviče Petra Novotného, který byl svého času úplně všude, tak zřejmě, bohužel, končí éra prý nejslavnějšího, nejlepšího a nejlépe placeného moderátora v zemi.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím