Noční můra české herečky. Kvůli drsnému rozvodu s manželem třikrát potratila!

 Celebrity 
24. října 2015 00:06 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jaká klika, že jsou mezi námi šamani Facebook
Ne každý rozvod probíhá hladce. Petra Špalková nepatří k těm méně šťastným jedincům, kteří šli rozumně a v tichosti od sebe. Spíše naopak. Když se v roce 2006 rozpadlo její manželství s režisérem Janem Chaloupkou, ocitla se herečka na samém dně. Rozvodové tahanice nesla velmi těžce a způsobily jí obrovské psychické problémy.

Díky pochroumané psychice Špalková třikrát za sebou potratila a již se pomalu začala vzdávat myšlenky, že se vůbec někdy stane matkou. Držitelka Českého lva se přestala o potomka snažit a přemýšlela o adopci. Nakonec podlehla i paranormálním praktikám a absolvovala očistný rituál u šamana.

Jestli to bylo díky čaroději, nebo se konečně strážní andělé přestali flákat a začali dělat svoji práci, není jisté. Faktem zůstává, že na prahu čtyřicítky se Špalková stala podruhé maminkou a k šestiletému Lojzíkovi přibyla malá Andělka.

Snad se konečně podaří Petře Špalkové prosadit více i v profesním životě. Přes vysoké renomé, které herečka má u filmové a divadelní kritiky, na svůj zásadní průlom v divácky atraktivním titulu stále čeká, neboť režiséři ji bohužel obsazují vesměs v malých nezávislých projektech.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty