Vnadná moderátorka a herečka Bittnerová splakala nad výdělkem! Nedostala, co chtěla!

 Celebrity 
16. října 2015 03:35 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Nerada se Miluška Bittnerová loučila s tak krásnou věcí, která by jí navíc ještě ladila k šatům... ale nakonec ji ráda předala výherkyni Středočeské dny zdraví
Tolik si to přála a nedostala to. Byla smutná a skoro se jí hrnuly slzy do očí. A tolik pro to udělala, ale marně! Takhle by se dalo začít psát nějaké drama či životní příběh herečky a moderátorky Milušky Bittnerové. Ta v rámci Středočeských dnů zdraví v nemocnici v Příbrami trochu "utřela".

Spolu s kolegou moderátorem, stylistou a vizážistou Kájou Pavlíčkem a hosty provázela čtyřhodinovým programem, jehož smyslem byla prevence a informovanost týkající se vážných onemocnění, včetně těch zhoubných. Zájemci dostali kartičky, prošli jednotlivé lékařská stanoviště a pak vhodili kartičku do losovacího osudí. Mnozí z nich pak vyhráli hodnotné ceny. Kuchyňské spotřebiče, vstupenky do voskového muzea Grévin, poukázky do kosmetického salonu Káji Pavlíčka, mikyny a drobné dárky od Batystu. Zkrátka o hezké ceny nebyla nouze.

"Měla jsem vyhlídnutou takovou krásnou růžovou konvičku od Sencoru a tajně jsem doufala, že ji třeba vyhraje nějaký fešák a věnuje mi ji k Vánocům," smála se na celé kolo Bittnerová, která rozdávala úsměvy i podpisy na všechny světové strany.

Na akci dorazil i nejobsazovanější český herec malých rolí u nás a v zahraničí Jan Kuželka, nebo komik a mim Boris Hybner.

"Zdraví je vážně jenom jedno a to si musíme chránit. Zároveň se nesmíme bát jít k doktorovi. A jít raději včas, než je pak třeba ouvej, nebo pozdě," komentoval a varoval Boris Hybner.

Růžovou konvičku nakonec vyhrála účastnice road show a ta slíbila Bittnerové, že se o ní bude hezky starat a zároveň jí pozvala k sobě domů na kávu. "To mě potěšilo. Ale hlavně mě potěšilo, že ty dárky vyhráli lidé, kteří si to určitě zaslouží," doplnila Miluše Bittnerová.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod