Hrušínský a Šplechtová zešíleli? Co se jim to stalo?

 Celebrity 
15. října 2015 10:55 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jan Hrušínský a Miluše Šplechtová. Zešíleli snad? Jejich dcera je z toho u vytržení! Všechno je ale jinak, než jak se na první pohled zdá facebook J. Hrušínského
Herecký pár Jan Hrušínský a Miluše Šplechtová si před pár lety prošel krizí kvůli údajnému záletu principála Divadla Na Jezerce. Dnes je vše zalité sluncem a Miluše stála při Janovi v nedávné době, kdy měl vážné zdravotní problémy. Dnes si dokáží ze života udělat legraci a berou ho s nadhledem. A k tomu všemu stíhají i další věci.

"Když máme čas a chuť, sedneme do auta a jedeme na chalupu do jižních Čech," svěřila se Šplechtová s tím, že je to místo, kde s manželem a celou rodinou naberou energii do další práce.

Na chalupě u Stráže nad Nežárkou jsou jako doma. A protože se blíží zima, muselo myslet i na otop. Takže společnými silami nasekali dříví. Jinak pracují na zahradě, jezdí na výlety, paní domu vždy a ráda něco dobrého uvaří a upeče a pán domu zase čte a píše scénáře, vyřizuje agendu. A protože jejich dcery mají už své partnery, prázdno tu rozhodně nikdy není.

Když je čas na společnou fotku, Hrušínští neváhají a klidně si udělají jedno "selfie" s pěkným šklebem. Proč si ze sebe neudělat legraci. O tom ten život přeci je.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve