Harapes i Hapková pláčou: Felliniho česká múza Marie Párová prohrála boj se zákeřnou rakovinou! Ještě před měsícem slavila!

 Celebrity 
16. října 2015 00:06 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Marie Párová v době, kdy si ji pozval do své show Jan Kraus, a kdy už bojovala se zákeřnou nemocí! archiv
Marie Párová zemřela, nese se od čtvrtečního večera Českem. Někteří netušíc podle jména, jiní dobře věděli a smutní. Zesnulá herečka se proslavila v Itálii, kde točila pro samotného Federica Felliniho. Česká herečka a zpěvačka se před sedmi roky natrvalo vrátila do Česka, ale vážně onemocněla.

"Maruška umřela. Bože, vždyť před měsícem jsme ještě slavili narozeniny Petrušky Hapkové a byla tam a byla moc milá a vypadalo to, že nemoc poráží. Hrozně mě to mrzí," řekla pro VIPstory.cz jedna z kamarádek Felliniho českých múz.

Natáčela v Itálii, kde žila, kde žila právě i dcera Petra Hapky, zpěvačka Petra Hapková, a kde také bydlí její maminka, známá herečka Zora Ulla Keslerová.

Párová si zahrála i německou zpěvačku v komedii Marie Poledňákové Líbáš jako ďábel. Působila v muzikálu Mata Hari, kde měla dokonce trojroli. A do své show si ji pozval i Jan Kraus.

Párová věřila, že se z rakoviny vyléčí. Chodila mezi lidi, bavila se a měla dobrou a pozitivní náladu a věřila, že se vrátí na jeviště. Bohužel! Osud tomu chtěl bohužel jinak.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve