Boudová i Tuna mlží o rozchodu. Krizi oba popírají, údajně však už pár netvoří

 Celebrity 
25. ledna 2023 10:22 / Pavla Krejčí
  7
📷
1 fotografie v galerii
Boudová a Tuna údajně již netvoří pár NextFoto
Mnozí si v poslední době povšimli chladného chování mezi Nelou Boudovou a jejím partnerem Janem Tunou. Zaznívají slova o rozchodu, pár však prozatím mlží. Faktem však je, že si každý chodí po své ose, dokonce i na společenské akce...

Již koncem minulého roku se objevily první zvěsti o krachu vztahu Nely Boudové a Jana Tuny. Dvojice společně netrávila moc času a ani společně nikam nevyrážela. Snažili se však budit zdání, že je všechno v pořádku a žádný šedý mrak se do jejich vztahu nevloudil.

Spekulace však nabraly na síle především v posledních dnech. Oba sice vyrazili na nedělní pražský koncert v Lucerna Music Baru, který byl konán na podporu Petra Pavla, každý ale přišel zvlášť, a dokonce i s jiným doprovodem. Herečka přišla s kamarádkou, moderátorkou České televize Kateřinou Nekolnou, Tuna vyvedl svou sestřenici.

Zatímco Boudová situaci nekomentuje, Tuna pronesl slova, která jsou poněkud matoucí: „Děkujeme za zájem, ale s Nelou se k tomu nebudeme vyjadřovat. Vám i vašim čtenářům ale přejeme pevné zdraví a lásku a běžte, prosím, v pátek či v sobotu volit. To je to nejdůležitější,“ řekl na místě redakci eXtra.cz. Nakonec podal i prazvláštní důvod, proč přišli odděleně. „Původně jsme se domlouvali, že bychom přišli spolu, ale měl jsem zpoždění na cestě z České Lípy. A můj doprovod byla moje sestřenice, Nela přišla s naší společnou kamarádkou,“ doplnil.  

Na obou je však patrné, že se jakýkoliv rozhovorům o vztahu vyhýbají. Vypadá to, jako by se snažili pravdu ještě nějakou chvíli utajit. Tuna se navíc odkazoval na svou zaneprázdněnost, během večera totiž pronesl plamenný projev, který byl směřován proti Andreji Babišovi. „Nezlobte se, více to komentovat nechci. Nela spěchala domů, já jsem se ještě zdržel v diskuzi s Kristýnou Frejovou a dalšími lidmi. Děkuji za zájem, ale fakt více ani já ani Nela říkat nebudeme,“ mlžil Tuna podle Expresu.

K údajné krizi se vyjádřili i lidé z jejich okolí. Prý si dvojice momentálně prochází složitějším obdobím, rozchod však není na pořadu dne. Nicméně již začátkem roku jiný zdroj prozradil týdeníku Sedmička, že již pár netvoří. „Z její strany je to definitivní,“ prozradil s tím, že podnět k rozchodu patrně vzešel ze strany Boudové.

Jak to tedy ve skutečnosti je, ukáže teprve čas. Chladnějšího chování mezi partnery si však nelze nevšimnout... Boudová se navíc na Instagramu chlubí spíše fotkami s jinými lidmi než se svým údajným partnerem. Přitom dříve nebyla na fotografie tolik skoupá.

Autorský článek, další zdroje: eXtra.cz, Expres, Sedmička

Témata: Nela Boudová
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47