Gott musí do špitálu! Hrozí mu operace?

 Celebrity 
29. srpna 2015 03:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott musí do nemocnice! Kromě jiného také hodně hazarduje se zdravím! archiv K. Gotta
Český slavík Karel Gott musí do špitálu. A fofrem. Ne snad, že by mu hrozil nějaký zásadní problém, ale z důvodu jeho arytmie srdce a zřejmě i nedomykavosti chlopně, podstoupí důležité vyšetření! Hrozí mu operaci?

Přední český a evropský kardiochirurg z pražského IKEMu Jan Pirk provede vyšetření. Po něm pak bude rozhodnuto o další léčbě. Zda se Mistr podrobí nějakému, byť malému zákroku, nebo se dále bude léčit pomocí léků.

Karel Gott je člověk, který je velmi pracovně vytížený a svému srdci dá pořádně zabrat. I když se to nezdá, je stále ve stresu a odpočinul si maximálně týdne na dovolené, kde byl s rodinou.Jinak je v jednom kole, což jeho zdraví zrovna neprospívá.

"Karel si musí uvědomit, že mu není čtyřicet ani padesát a ke všemu, že když je kardiak, musí se šetřit a být opatrný," řekl jeden z jeho přátel s tím, že se však zpěvák odmítá "smířit" s tím, že je vlastně nemocný a měl by zvolnit.

"Člověk s běžnou arytmií, pokud je mladší, není tak náchylný, ale u pacientů v pokročilejším věku už se to bere jinak. A myslím si, aniž znám diagnózu, že to v případě pana Gotta není jen o obyčejné arytmii," míní jiný kardiolog, který má za to, že stav je o něco vážnější, byť není Mistr v ohrožení života.

Arytmií je totiž několik druhů, každá je jiná a u mužů je jiná, než u žen. Některé takzvaně "přejdou" samy, jiné jsou vážnější. Zpěvák se prostě musí začít šetřit a naučit se více odpočívat.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum