Manžel známé české zpěvačky, jejíž dům je teď na prodej, skončil ve vězení! Proč?

 Celebrity 
26. srpna 2015 04:01 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Josef Rychtář skončil v policejních poutech. Skončí taky ve vazbě?  archiv
V cele předběžného zadržení a nakonec asi ve vazbě skončí manžel známé české zpěvačky Ivety Bartošové, která více jak před rokem spáchala sebevraždu. Josef Rychtář totiž porušil několik zákazů, aby se nepřibližoval ke své původní manželce Darině.

Policie ale čekala až příliš dlouho. Sebrat ho mohla sice dávno, ale asi až nyní došla komisaři trpělivost a poslal pro něj ostré hochy. Ti Rychtáře, který byl již odsouzen za brutální napadení Dariny Nové, dříve Rychtářové, odvedli z Říčanského pozemku v želízkách.

Policie vykázala Rychtáře z domu, když napadl svou exmanželku. Té ke všemu ustřihal u všech spotřebičů zástrčky, takže se staly nepoužitelnými. Ke všemu Darině vyhrožoval, sprostě ji nadával. A když nahlásila, že porušuje zákaz vstupu, policie si pro něj přijela.

Darina Nová bude snad mít na chvíli od psychopata, který měl podle některých psychicky týrat i manželku Ivetu Bartošovou, klid. Klid ale nebude mít Rychtář. Pokud skončí ve vazbě, asi mu to spoluvězni a bachaři dají náležitě najevo.

"V base se neodpouští prznění dětí, týrání žen nebo starých lidí. Rychtáře každý zná a asi to nebude mít lehké. Hlavně, pokud ho natvrdo zavřou. On si asi myslel, že se mu nemůže nic stát a ouha, stalo se," řekl jeden ze sousedů z Říčan.

Další novinkou je, že dědicové majetku po Ivetě Bartošové prodávají za 7.3 milionu korun dům v Uhříněvsi. Jedna z realitních kanceláří za něj požaduje sedm milionů korun. Kdo vilku, kde Bartošová prožila kus života, hezkého i nehezkého a od nějž pár stovek metrů spáchala sebevraždu, je otázkou. Částka je ale poměrně vysoká. Jen v Uhříněvsi je momentálně na prodej skoro 40 rodinných domů, dokonce daleko hezčích a rozhodně nezatížených takovou minulostí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008