Český zpěvák s přítelkyní měl v Řecku nehodu! Mohl za to vítr!

 Celebrity 
27. srpna 2015 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Josef Vágner se svou přítelkyní Marlen měli nehodu v Řecku... na štěstí jsou v pořádku archiv
Český muzikálový herec a zpěvák Josef Vágner tráví dovolenou v Řecku. Spolu s přítelkyní Marlen a přáteli si užívá zasloužené volno na jednom z ostrovů, kde jeho otec, hitmaker Karel Vágner před časem pořídil malý domek. Mladého sympaťáka ale potkala malá nehoda, za kterou nemohl.

"Prostě tu foukal tak silný vítr, že mi to najednou vzalo dveře u auta. Byl jsem z toho v šoku. Na štěstí se podařilo to opravit, ale tohle se mi ještě nestalo. Jsou tu vedra, že se vylézat dá tak kolem páté odpolední, ale nějaký vichr se objevil a nestačil jsem se divit," svěřil se VIPstory.cz představitel rolí například v muzikálech Dracula, Mýdlový princ, Tři mušketýři, Marie Antoinetta a další, který také chystá nový duet s kolegyní a zpěvačkou Kamilou Nývltovou.

"Nabírám energii zase na ten kolotoč, co mne pak čeká a užíváme si to tady. Je to fajn na chvíli vypnout, jezdit na výlety, plavit se po moři a nemyslet na práci. Ale to víte, že sem tam myslím na to, co a jak bude a co mne čeká," podotkl Pepa Vágner, který je už nějaký pátek šťastně zadaný a i dovolenou tráví se svou drahou přítelkyní Marlen.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47