Tihle dva herci si jdou těžce po krku! Proč hrají na ostatní kamarádskou komedii?

 Celebrity 
27. srpna 2015 04:55 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Martin Dejdar s Bořkem Slezáčkem se sice tváří jako, že jsou v pohodě, ale ve skutečnosti to prý tak rozhodně není!  Profimedia
Na veřejnosti hrají komedii, ale jinak se nemůžou ani na sebe podívat. Jeden druhého pomlouvá a jeden na druhého hází špínu. Martin Dejdar a Bořek Slezáček, kteří spolu budou hrát v obnovené premiéře Děti ráje. Co si udělali a jak to mezi nimi je?

Premiéra muzikálu se blíží a producent Sagvan Tofi má nervy nadranc. Mezi Dejdarem a Slezáčkem proběhla slovní přestřelka, o tom, kdo, kdy a jak často zkoušel,, kdo je větší lempl, kdo je zodpovědnější a podobně.

"Sice spolu zkouší, musí, ale kámoši to fakt nejsou. A ani jeden o druhém ne zrovna vždy hezky mluví. Prostě ta divadelní zášť je nesmrtelná," svěřil se VIPStory.cz jeden ze souboru Dětí ráje.

"Vůbec se k tomu nebudu vyjadřovat, to je věc produkce. Já jsem si dělal, to co jsem měl a hrát budu. To je všechno. Nechci to řešit," nechal se slyšet Dejdar.

Jeho kolega Slezáček si zase stojí za svým, když řekl, že Dejdar nechodil na zkoušky jak měl a byl na dovolené. Zkoušet prostě spolu musí, ale na pokec spolu nepůjdou. "Ta nevraživost nenastala teď, ta je tam déle. Dejdar nějak nemůže překousnout, že on jako "Pan herec" musí být na stejné úrovni s někým, jako je Bořek, který toho tolik za sebou nemá," říká zdroj z divadla.

Premiéra je 11. září, tak pokud se oba nepozabíjejí, třeba si pak spolu dají panáka na usmíření. Kdo ví!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008