Jiří Bartoška a jeho rakovina! Jak to s ním doopravdy je? Proč mu doktoři nezakázali kouření?

 Celebrity 
20. srpna 2015 04:56 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jiří Bartoška se svou pověstnou cigaretou! Jak je to opravdu s jeho "zázračným" uzdravením?  Václav Šlauf / MAFRA / Profimedia
Jiří Bartoška jede zase na plný plyn. Po zákeřné rakovině uzlin se opět pouští naplno do práce. Po tom, jak herci diagnostikovali nádorové onemocnění, mu všichni drželi palce, aby tuto zákeřnou nemoc porazil, dokonce na Karlovarsku staví dům. Herci se to podařilo po první fázi léčby naskočit opět do práce, jenomže není úplně jisté, že léčba byla úspěšná.

"Co já vím a co se i říká, Jirka má podstoupit ještě další sérii léčby. A rozhodně není uzdravený. Určitě se nepodařilo rakovinu úplně porazit," míní jedna z jeho známých s tím, že Bartoška stále kouří a kouřil i v době chemoterapií.

"To se lidem s tímto typem nemoci běžně a výslovně zakazuje. Nezakazuje se to jen u pacientů, kde je prognóza nejistá nebo spíš ne příliš nadějná," potvrdil také jeden z onkologů.

Bartoška sice musel vzdát seriál Já Mattoni, ale nyní natáčí film Teorie tygra, v němž ztvární stárnoucího veterináře, který si ve svých šedesáti letech vzpomene, že míval sny i vlastní vůli a že chce zpátky vládu nad svým životem, a proto Vydá se na riskantní cestu navzdory tomu, že tím přichází o vše. Jenže práce je patrně to hlavní, co ho drží nad vodou.

"Barťák se mi prostě nezdá. Strašně bych mu přál uzdravení, ale to jeho "uzdravení a vyléčení", bylo až podezřele jednoduché a krátké. Navíc pořád hulí jako fabrika. To se mi nezdá. Mám o něj strach," říká jeden z jeho hereckých kolegů.

Třeba je všechno jinak a Jiří Bartoška je jen velký bojovník a jeho nemoc nebyla tak rozsáhlá, a proto nemusel podstupovat dlouhou léčbu, doufají všichni. Jenomže, kdo si prošel takovým onemocněním ví, že je to jednak běh na dlouhou trať, a pak, že zdravý člověk už nebude nikdy. Že rakovina je jen zahnaná do kouta a vždy se může bohužel ozvat.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum