Úplně nahá Petra Janů! Už jste ji takhle viděli?

 Celebrity 
19. srpna 2015 04:02 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Petra Janů úplně nahá a takhle? archiv P. Janů
V listopadu jí bude 63 a přesto si může dovolit objevit se zcela nahá! Zpěvačka a trojnásobná Zlatá slavice Petra Janů ovšem ví, jak na to. Jako každý rok, tak i letos v lázních v Třeboni absolvuje relaxační kůru a mimo jiné se ponořila do bahna.

V bahně, jak známo, jen těžko můžete mít plavky. A tak se zpěvačka s nejsilnějším hlasem u nás objevila zcela nahá. "Nemá se za co stydět, má úžasnou postavu. To by jí kdejaká dvacítka mohla závidět. Petra je opravdu ženská, která o sebe dbá, cvičí, jí zdravě a snaží se i dávat tělu to, co potřebuje. A léčivé bahno je to nejlepší," říká jeden z jích kamarádů s tím, že Petra Janů je také velká optimistka a má smysl pro humor.

Petra má kousek od Třeboně chalupu, takže v lázních nemusí přespávat a jezdí k sobě. Kromě toho vyráží na koncerty a před sebou má druhé velké podzimní turné s Věrou Špinarovou a svou novou kapelou Amsterdam.

Před tím se chce cítit dobře, proto absolvuje i čtrnáctidenní léčebnou kůru v bahenní slati, což člověku dělá dobře na klouby i na duši.

"Těším se tam vždy jako malá holka. Já opravdu miluju ty bahenní koupele, zábaly, masáže. To je moje. Opravdu se i v tom bahně rochním. Kromě hlavy se ponořím celá. Pak se samozřejmě osprchuju a je mi krásně," svěřila se VIPstory.cz Petra Janů.

„Ještě si na chvilku zaskočím na malou dovolenou do Řecka a pak už budu jen pracovat a pracovat. Ale těší mě to, publikum mě ohromně nabíjí a mám to ráda," dodává zpěvačka.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím