Daniel Landa přišel o miliony! Víme proč!

 Celebrity 
19. srpna 2015 00:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Daniel Landa se stal filmovým koproducentem archiv
Daniel Landa jako Žito, Daniel Landa jako závodní, jako zpěvák, jako shovívavý umělec, kterému mladý vandal poničí luxusní auto. A teď i jako bohulibý koproducent, který zachránil velkolepý filmový projekt. Že by šel zpěvák do sebe a chtěl dělat dobré skutky?

Daniel Landa to byl, kdo pomohl, když zemřel podnikatel Peter Kovarčík a producenti sháněli chybějící peníze na film Lída Bárová. Jak prozradil režisér Filip Renč, právě Landa to byl, kdo pomohl vyplnit finanční díru v rozpočtu, na který producenti dostali ještě dotaci 15 milionů korun od Fondu kinematografie.

"Landa s tou produkcí spolupracuje už pár let. Oni ho zastupují, dělají pro něj věci, takže se rozhodl jim pomoc, když byl ten problém po Kovarčíkovi. Landova žena Mirjam zase nyní objíždí s týmem Rakouské a Německé distribuční, filmové a televizní společnosti a domlouvá, aby Lídu Bárovou koupili i v zahraničí," svěřila se VIPstory.cz jedna z členek produkčního týmu.

Rozpočet filmu vyprávějící úsek ze života slavné herečky, která kolaborovala s nacisty, měl být úplně jiný. Natáčet se prý mělo i v Německu, Rakousku, Polsku a snad i Francii. Nakonec se natáčelo jen v Česku.

Poté, co donátor Kovarčík záhadně zemřel, byť policie neshledala na jeho smrti cizí zavinění, stáli producenti před otázkou - co bude dál. A Landa prý nabídl, že pomůže. Tak se z něj stal koproducent. Film s Gedeonem Burkhardem a Karlem Markovicsem přijde do kin v lednu příštího roku
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47