Poznáte tuhle krásnou dámu? Rakovinou zkoušená herečka vypadá po vyléčení fantasticky!

 Celebrity 
20. srpna 2015 03:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Sandy z popupární Pomády je i po letech a zhoubné nemoci nádherná žena Shutterstock
Od natáčení legendární Pomády už uběhlo neuvěřitelných 37 let a představitelka Sandy, australská zpěvačka country Olivia Newton–John, oslaví v září 67 narozeniny! Při pohledu na ni se tomu ani nechce uvěřit.

Narodila se v Cambridgi ve Velké Británii, ale když bylo Olivii šest let, přestěhovala se rodina do Australského Melbourne. Ve čtrnácti letech se zúčastnila televizní soutěže talentů Sing, Sing, Sing a vyhrála první cenu, kterou byla cesta do Anglie. Olivia se vrátila do rodné země a rozjela zde svoji kariéru.

Na výsluní Olivii katapultovala filmová adaptace broadwayského muzikálu Pomáda v roce 1978. Roli Sandy jí nabídl producent Allan Carr po náhodném setkání na večírku. A i když byl problém s jejím australským přízvukem, tvůrci filmu se přizpůsobili, a její postavu změnili z rodilé Američanky Sandy Dumbrowski na Sandy Olsson, Australanku na prázdninách. V době svého uvedení patřila Pomáda k nejnavštěvovanějším snímkům snad ve všech zemích světa.

První velká rána postihla Olivii v roce 1992, kdy jí lékaři zjistili rakovinu prsu. Diagnózu se navíc dověděla ten samý den, kdy zemřel její otec. Další rána přišla v roce 2005. Její osudová láska, kameraman Patricka McDermott, se vydal na rybářské lodi na moře, odkud se už nikdy nevrátil. Velké zdravotní problémy postihly i její jedinou dceru Chloe.

Přesto se Olivia nikdy nevzdala. Ve věku 67 let působí velmi mladistvě, září optimismem a její věk by jí hádal opravdu málokdo. Stále koncertuje a dokonce má i vlastní show v Las Vegas.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47