Mrkejte, jakého má Vendula Svobodová doma samce! A ještě jí na rukou nosí!

 Celebrity 
24. července 2015 17:21 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Vendula Svobodová má doma pořádného samce a ještě ji na rukou nosí! Kapka naděje
Nejdříve to byl jen syn její nejlepší kamarádky, kterému byla něco jako "tetou", nakonec to je její milenec. A v poslední době pořádný samec. Partner zakladatelky Kapky naděje Venduly Svobodové Josef Pizinger není žádné ořezávátko!

Josef Vendulu přiměl k tomu, aby na sobě makala. Tedy makal i on a oba získali pověstný pekáč buchet na břiše!

Vendula se totiž jako řada osobností připojila k charitativnímu projektu Pekáč buchet, což znamenalo tři měsíce tvrdě pracovat na břišních svalech. "Za každý pekáč buchet sponzoři darují prostředky, které putují na oddělení popálenin Fakultní nemocnice Královské Vinohrady. Já i můj partner jsme se zapojili také a musím říct, že to byla fakt dřina. Ne tak pro Pepu, který už vše jen dolaďoval, ale já jsem opravdu tvrdě makala každý den," řekla Vendula.

Výsledek se dostavil. Vendula nemá gram tuku navíc a na bříšku má svaly. A její, o mnoho let mladší partner? Z toho je opravdu hezky vyrýsovaný svalouš. .

Do projektu se zapojily stovky lidí, díky nimž se vybrala částka 83 tisíc korun. "Kapka naděje zakoupí pro popáleninové centrum vinohradské nemocnice přístroj pro děti s nejtěžšími diagnózami, který klinika nezbytně potřebovala. Jeho cena je 270 tisíc korun. Rozdíl částky doplatí NF Kapka naděje," dodala Svobodová.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve