HRŮZA: Ladislav Frej! Rakovina udeřila!

 Celebrity 
23. července 2015 00:07 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ladislav Frej zažívá zhoubnou nemoc u životní partnerky už podruhé! Profimedia
Rakovina podruhé udeřila u Ladislava Freje. Ne tedy přímo u něj, ale už druhá jeho životní partnerka onemocněla zhoubným nádorem. Zatímco jeho první žena, herečka Věra Galatíková zemřela před lety po boji s rakovinou plic, jeho druhá láska teď musí zápasit s podobnou nemocí.

Přítelkyně Gábina si tak bohužel bude muset projít podobnou útrapou, kterou si procházejí či procházely miliony žen na světě. V Česku třeba zpěvačka Naďa Urbánková, Anna K., manželka kuchaře Zdeňka Pohlreicha, či řada dalších. Lékaři bohužel nádor v prsu u Gábiny potvrdili!

Mrkvičová, která s Frejem žije už pár let, podstoupila dokonce už dvě operace kvůli nádoru prsu. Během první se nevyndal nádor celý, protože lékaři odebrali jen vzorky. Histologie totiž potvrdila zhoubnost útvaru, a tak musela padesátiletá žena podstoupit další, rozsáhlejší zákrok. Nyní ji čeká ozařování a následná chemoterapie. Ta by měla ložisko nádoru zlikvidovat.

Podle dostupných informací Gábina zatím o prs nepřišla. Lékaři ovšem museli odstranit okolní žlázy, aby zamezili šíření nemoci. Zdá se také, že v nemocnici na nádor přišli včas, proto má partnerka Ladislava Freje velkou šanci na uzdravení.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008