Mareš se chová jako rozmachaný puberťák! Místo na charitu cpe statisíce do milenek!

 Celebrity 
24. července 2015 04:02 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Tenhle luxus si užíval Mareš s milenkou na řeckém ostrově Santorini Instagram L. Mareše
Leoš Mareš zanedlouho oslaví čtyřicítku, přesto se tento údajně nejbohatší moderátor v Česku chová jako puberťák. A pěkně rozmazlený. Za své milenky totiž utrácí horentní sumy, namísto toho, aby třeba pár desítek či stovek tisíc věnoval potřebným.

Jistě si má Leoš právo o svých penězích rozhodnout sám, ale třeba v Řecku na dovolené podle dostupných informací se svou novou milenkou Monikou Koblížkovou pronajal apartmá za 3000 euro na noc a k přepravě používá vrtulník.

"Leoš je velké dítě, on nikdy nedospěje. Chce si užívat peněz a také dát najevo, že na to má. Dělá mu dobře, když ho někdo obdivuje. Ve skutečnosti je to hodnej kluk, ale prostě nikdy nebude dospělej," řekl VIPstory.cz jeden z jeho kamarádů, který nechápe, proč do holky, kterou zná pár týdnů investuje statisíce.

Ostrov Santorini patří k nejdražším v Řecku a hacienda, tedy spíše prezidentské apartmá není nejlevější. Protože se ale Mareš s Monikou potkali na dovolené s Andreou Verešovou a jejím manželem Daniele Volopichem, asi chtěl i okolí moderátor dokázat, že na to prostě má.

"Kdyby raději vzal půl míče a našel nějaké dva tři čtyři staré lidi, kteří jsou sami a zápasí s každou korunou, nebo zaplatil dovolenou nějakým maminkám s postiženými dětmi, udělá líp. Jestli si myslí, že tohle mu přinese štěstí, tak se plete. Je nepoučitelnej," míní kolegyně z rádia, kde Leoš vydělává stovky tisíc korun měsíčně.

Zatímco Mareš utrácí za Moniku, před tím cpal prachy do Petry Faltýnové, například na nemovitosti v jižních Čechách mu stále vázne úvěr a několik jeho luxusních vozů má také na úvěr.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008