Krutý trest pro Ladislava Freje za jeho nevěry? Snad ne!

 Celebrity 
15. července 2015 04:55 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ladislav Frej s přítelkyní Gábinou, o jejíž zdraví a život se teď bojí! Profimedia
Herec Ladislav Frej přišel před lety o svou manželku, skvělou českou herečku Věru Galatíkovou. Vzala mu ji zákeřná rakovina. Jen, co se v jeho životě objevila nová láska, opět se kruté nemoci musí bát. Jenže někteří jeho kolegové si myslí, že je to trest boží za to, jak se k první manželce choval.

Nové Frejově partnerce Gábině, která je o 23 let mladší, než on, hrozí rakovina prsu. Podstoupila testy a čeká na výsledky rozborů. Pokud se nádor potvrdí, čeká ženu léčba a nedej bože operace. To, co herec prožívá, je kruté, nicméně někteří jeho známí mají pocit, že platí za to, jak se choval ke Galatíkové. S tou sice, když onemocněla i podruhé rakovinou plic, zůstal až do její poslední chvíle. Jenže jí to hodně dlužil.

"Láďa Věru hodně podváděl. Ona to trpěla, ale hodně jí to bolelo. Opravdu se k ní choval hnusně. Když onemocněla, strašně si to vyčítal. Bohužel tohle je jeho trest za to, jak se k ní choval. Je to hnusné, že to říkám, ale když jsme mu to v divadle říkali, že ho Bůh potrestá, říkal, ať se staráme sami o sebe," prozradil jeden z jeho hereckých kolegů.

Samozřejmě, že každý by jeho nové přítelkyni přál, aby se nález nepotvrdil a byla zdravá. Nyní je ale podezření na zhoubné onemocnění vážné. Rakovinou prsu trpí například manželka kuchaře Zdeňka Pohlreicha Zdena, nebo si jí prošla zpěvačka Naďa Urbánková, která o oba prsy přišla. Pokud se nádor podchytí včas, je velká šance na vyléčení.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47