Töpfer má strach o život! Víme proč!

 Celebrity 
09. července 2015 00:06 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tomáš Töpfer se bojí o život! Vidí jak jeho kolegy stíná zubatá! archiv T. Töpfera
Herec, ředitel Vinohradského divadla, ale také senátor Tomáš Töpfer má strach o život! Zemřel mu totiž další kolega, kamarád z Četnických humoresek Aleš Jarý. A jejich „velitel“ se teď obává, aby si zubatá nepřišla taky pro něj.

„Ten seriál jak byl úspěšnej, tak je prokletej. Tomáš z toho má docela husinu, protože to vidí a je ve věku Aleše Jarého. Je to hrozný bylo mu 56 let a dostala ho mrtvice. No v těch vedrech není divu, ale přeci jen je to už několikátý člověk ze seriálu,“ řekla jedna z kolegyň Töpfera.

Štábního strážmistra a řidiče služebního vozu Slávu Jirouška, tedy herce Aleše Jarého zabilo vedro, respektive problémy kardiovaskulárního a oběhového systému. Ucpala se mu céva a postihla ho mozková příhoda Přitom první záchvat mrtvice ho postihl už v roce 2008. Stal se tak desátým v pořadí, který oblíbený seriál opustil.

„Tomáš to hodně zasáhlo. Protože dobře ví, jak skvělá parta to byla a jak úžasný seriál to je. Je to smutné,“ dodal další z herců, který si nepřeje být jmenován a sám má strach, protože má potíže se zdravím.

Do hereckého nebe tak už odešli: režisér seriálz Antonín Moskalyk (†75) a dále herci Ladislav Lakomý (†79), Karel Jánský (†66), Erik Pardus (†54), Ondřej Mikulášek (†60), Jaroslav Dufek (†77), Věra Galatíková (†69), Jiřina Jelenská (†64), Miloš Kročil (†72).

Zesnulý Aleš Jarý byl velmi oblíbený herec a hodně daboval. Například i Davida Hasselhoffa v Pobřežní hlídce či jiné postavy.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve