Psychopat Rychtář: Hrozí mu vězení!

 Celebrity 
06. července 2015 04:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Josef Rychtář je prý velký manipulátor a mlátí ženy! Opět měl napadnout svou exmanželku Darinu Profimedia
Manžel zesnulé Ivety Bartošové - Josef Rychtář několikrát dokázal, že je to násilník, manipulátor a lhář. V sobotu měl opět napadnout svou exmanželku Darinu. V jejím domě zasahovala policie a žena skončila dokonce v nemocnici. Rychtář je přitom v podmínce, tak proč není za katrem?

Rychtář měl při hádce Darinou Novou, kdysi Rychtářovou udeřit pěstí do obličeje a prsou. A to v momentě, kdy se řešilo stěhování nábytku. Žena zavolala policii. Na místě zasahovala záchranka, která napadenou Darinu převezla k ošetření do nemocnice. Rychtář naopak začal tvrdit, že to byl on, kdo byl napaden. Kdo mu ale věří?

"Ano, byla jsem napadena. Jsem na policii a zatím se k tomu nebudu vyjadřovat," uvedla Nová, která si s Rychtářem užila svoje. On byl nedávno dokonce odsouzen a dostal podmínku za předchozí zmlácení jeho exmanželky.

"Velmi se divím, že policie okamžitě nezasáhla a Rychtáře minimálně nepřevezla na služebnu. Že si nepočkala na lékařskou správu a případně neumístila pachatele do cely. A nedala návrh na vzetí muže do vazby. Obvyklý postup, především, pokud byl nedávno odsouzen. Je v podmínce, a pokud se prokáže, že ženu opravdu napadl, nemůže to rozhodně policie kvalifikovat jako přestupek, to by se sama dopustila hrubého porušení zákona," řekl VIPstory.cz jeden z renomovaných pražských právníků.

Policie pouze potvrdila, že zasahovala u napadení exmanželů v Říčanech u Prahy. Co se tam stalo a kdo je na vině, nesdělila. Případ dále vyšetřuje.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47